Primarul Timişoarei a anunţat demiterea şefului de la Pieţe SA

Primarul Timişoarei Dominic Fritz a anunţat, printr-o postare pe pagina de Facebook, demiterea şefului de la Pieţe SA.

Ionuţ Nasleu a fost demis de la conducerea Pieţe S.A. Fostul consilier personal al primarului precedent şi baron peste pieţele din Timişoara, a dus, în doar doi ani, o societate profitabilă la pierderi financiare de 4,2 milioane de lei, cu dispariţii misterioase din gestiune şi resurse publice folosite în beneficiu personal. Am cerut Corpului de Control să verifice şi informaţiile apărute recent în presă şi să ia măsurile care se impun. De asemenea, orice încălcare a legii va fi imediat sesizată organelor de cercetare penală”, a scris marţi pe Facebook Dominic Fritz.

Citeste si:  Primarul era traficant de droguri! „Mascații” DIICOT l-au săltat împreună cu toți complicii!

Acesta spune că toţi managerii din societăţile aflate în subordinea consiliului local care nu pot performa vor pleca.

„Nu voi tolera indolenţa sau folosirea bunurilor publice în scop privat”

„Nu voi tolera indolenţa sau folosirea bunurilor publice în scop privat. Nici nu voi accepta o atitudine laxă . În locul lor avem nevoie de profesionişti care să muncească cu integritate, cu dexteritate managerială şi cu dăruire totală pentru comunitate”, a mai spus primarul.

Conform acestuia, legislaţia nu permite ca schimbarea să se facă „de pe azi pe mâine”, dar este inevitabilă.

Șeful Piețe SA, din Timișoara, acuzat că folosește mașina și șoferul instituției ca să își plimbe iubita!

Șeful de la Piețe SA, din Timișoara, Ionuț Nasleu, continuă să țină capul de afiș al presei cu un nou subiect de scandal. De data aceasta, unul dintre angajații instituției îl acuză că a folosit mașina primăriei pentru a-și aduce iubita de la București!

Citeste si:  Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava: România ar trebui să facă între 5 și 10 mii de secvențieri ale coronavirusului într-o lună

Marius Ștefoni, angajat la Piețe SA, spune că șeful său l-a trimis la București cu mașina instituției doar ca să-i aducă acasă iubita aflată cu treburi prin Capitală. „M-a chemat și mi-a spus să mergem după o cunoștință de-a lui”, zice bărbatul în cauză.a declarat, pentru publicația locală PressAlert.ro, Marius Ștefoni, unul dintre angajați.

Citeste si:  Apple a anunţat venituri record: Peste 100 de miliarde de dolari în ultimele trei luni din 2020

Întâmplarea ar fi avut loc chiar în plină stare de urgență, dar șoferul respectiv și-a adus aminte de ea abia acum. Atunci, din cauza restricțiilor de circulație aflate în vigoare, șeful Piețe SA Timișoara ar fi întocmit pentru iubita lui o adeverință de angajator în fals, în care ea era trecută drept „colaborator permanent al societății Piețe SA din Timișoara”. Dezvăluirea în aparține șoferului Marius Ștefoni.s Culmea este că tânăra a confirmat pentru publicația locală PressAlert că a venit de la București la Timișoara cu BMW-ul de la Piețe SA, dar a negat orice colaborare cu instituția în cauză!

Sursa: Gandul

 9 total views