Abonare la google news

Primarul Sectorului 6 din Capitală consultă bucureștenii în privința amenajării a două tunuri în fața CSA Steaua, „după modelul unul alt club de fotbal”

Primarul Sectorului 6, Cirpian Ciucu, a anunțat că instituția condusă de el are în dotare două tunuri de artilerie. Edilul spune că o variantă a folosirii acestora este pentru amenajare și peisagistică.

Ciprian Ciucu a mărturisit însă că nu stie cum au ajuns tunurile în proprietatea primăriei.

„Nu știu cum, nu mă întrebați de unde, se întâmplă ca Primăria Sectorului 6 să aibă de mulți, mulți ani două tunuri în dotare. Sunt în proprietatea ADP”.

Primarul Sectorului 6 se ocupă zilele acestea de amenajarea peisagistică a promenadei Clubului Armatei Steaua, „după modelul unul alt club de fotbal”.

Edilu cere sfatul locuitorilor din sector privind utilizarea tunurilor, prin intermediul Facebook.

„Zilele acestea amenajăm peisagistic promenada Clubului Armatei, Steaua. Peisagiștii îmi spun ca le-ar putea folosi și încadra în peisaj, după modelul unui alt club de fotbal. Eu acum nu știu ce să zic, n-aș vrea să avem așa imagine de oraș transnistrean, dar nici nu exclud ideea. Voi ce părere aveți, să cer un proiect de încadrare peisagistică?”, a scris primarul Ciucu.

Edilul nu este sigur de încadrarea tunurilor în peisaj și îi întreabă pe cetățenii Sectorului 6 dacă este o idee bună.

Care au fost reacțiile utilizatorilor Facebook

Reacțiile internauților s-au poziționat atât pro, argumentând că respectivul club de fotbal este considerat „clubul armatei”, în timp cei o parte dintre utilizatorii Facebook nu au fost de acord, subliniind problema traficului la oră de vârf.

Ciprian Ciucu a răspuns unui utilizator, spunând: „Am cerut de 4 luni Primăriei Generale sa ne dea Bd Timișoara să îl scoatem peste Șoseaua de Centură. Asa venim cu alternativă. Le dau câte un reminder la fiecare 2 săptămâni.”

Citește și: Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6: „Se fac lucrări de mântuială în București”

Citeste articolul pe Gandul