sâmbătă 5 iunie 11:06 AM

Abonare la google news

Primarul Sectorului 6 amenință fosta RADET cu amenda. „Ați făcut o cârpeală. Este bătaie de joc”

Bordura spartă în Sectorul 6, București. „Este o bătaie de joc, să vă fie rușine”, le transmite primarul care amenință compania cu o amendă. Sursa Foto: Facebook / Ciprian Ciucu


  • Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, este nemulțumit de felul în care angajații Termoenergetica au finalizat o lucrare de pe domeniul public.
  • „Este o bătaie de joc, să vă fie rușine”, le transmite primarul care amenință compania cu o amendă.

Primarul Ciucu este nemulțumit de faptul că la finalul lucrării care a ținut jumătate de an, angajații Termoenergetica nu au refăcut corespunzător bordurile și spațiul verde.

Edilul spune că va notifica societatea și că va aștepta câteva zile pentru remedierea situației.


În caz contrar, primarul se va adresa Poliției Locale.

„Dragă Termoenergetica SA, fostă RADET. Asta nu este punere în situația anterioară (așa cum cere legea), asta este bătaie de joc! Asta este cârpeală. Așa ați închis voi o lucrare de „avarii” care a durat 6 luni (sic!). Luni vă va notifica Primăria Sectorului 6 și vă va da termen ca până vineri să aduceți strada 1 Mai în situația anterioară. Altfel, vă va căuta Poliția locală și veți primi amendă. Iar când spun situația anterioară nu ma refer doar la borduri noi (nu mizeriile refolosite de voi), mă refer inclusiv la gazon. Sectorul 6 nu este sat fără câini, gata, s-a terminat cu bătaia de joc.Să vă fie rușine!”, a scris Ciprian Ciucu pe Facebook.

Urmăriți Aleph News pe Facebook, Twitter, Youtube și Instagram!
Alephnews.ro


Stirile.eu