Abonare la google news

Primarul intervine în scandalul dintre conducătorii lui Poli Iași: „Sper să le vină mintea la cap. Să nu-mi pună răbdarea la încercare” + Ce spune despre Nicolo Napoli

Poli Iași s-a transformat în ultimele zile într-un veritabil câmp de luptă, președintele Ciprian Paraschiv și vicepreședintele Comitetului Director Adrian Ambrosie aruncându-și vorbe grele și acuze  prin intermediul rețelelor de socializare.

Primarul municipiului Iași, Mihai Chirica, a intervenit și le-a transmis celor doi să nu-i pună răbdarea la încercare. Paraschiv și Ambrosie au pornit un scandal de proporții!

Poli Iași va avea începând de joi un nou antrenor, italianul Nicolo Napoli fiind așteptat în această seară în Copou să semneze contractul cu echipa. Tehnicianul a ajuns marți la un acord cu Comitetul Director al grupării ieșene, dar telefonul care l-a făcut pe italian să se decidă a fost primit de la primarul Iașiului, Mihai Chirica.

Primarul intervine în scandalul dintre conducătorii lui Poli Iași: „Sper să le vină mintea la cap. Să nu-mi pună răbdarea la încercare”

„Sunt persoane majore care nu trebuie împăcate de mine. Eu nu mediez nimic, nu este problema mea, eu bănuiesc că nu discut cu niște copii care își rezolvă problemele în această manieră. Eu îmi văd de treburile mele și nu devin mediatorul lor. Dacă au nevoie de mediator, există și insituția medierii, să și-o găsească. Eu sper să le vină mintea la cap, să se pună cu picioarele pe pământ și să facă treabă. Este imaginea clubului și a Iașiului implicit.

Dar să nu uite și cine a trecut pe la casierie, și pentru ce sume de bani, și pe urmă să mai deschidă și gura… De acolo au câștigat fiecare în parte cel puțin de două ori mai mult în fiecare lună decât primarului municipiului Iași ca și salariu, dacă ar fi să mă raportez la un lucru ușor de înțeles de către toată lumea. Prin urmare, să nu-mi pună răbdarea la încercare!”, a declarat la Radio HIT Iași primarul Mihai Chirica.

Edilul l-a criticat din nou pe fostul director de scouting Toni Heleșteanu, demis săptămâna trecută, pentru transferurile făcute în acest sezon: „Faptul că Toni Heleșteanu a adus aproape 19 jucători care au primit salarii… era mai bine să aducă 5 sau 10 de calitate cu aceiași bani. Din punctul ăsta de vedere sunt convins că există o reticență din partea iubitorilor sportului, dar e șansa noastră, o jucăm până la capăt.

Cine conduce clubul? Este un Comitet Director care are un președinte, Ciprian Paraschiv își poate continua și el traseul. Chestiunea asta cu concediul fără plată nu prea am tratat-o ca pe o chestiune foarte serioasă. Decizia se va lua prin Comitetul Director”.

Are încredere în Nicolo Napoli

Poli Iași va avea începând de joi un nou antrenor, italianul Nicolo Napoli fiind așteptat în această seară în Copou să semneze contractul cu echipa. Tehnicianul a ajuns marți la un acord cu Comitetul Director al grupării ieșene, dar telefonul care l-a făcut pe italian să se decidă a fost primit de la primarul Iașiului, Mihai Chirica.

„Aștepta un telefon de la mine ca să vadă dacă este o chestiune foarte bine gândită și care poate fi oficializată. Sincer da, am încredere în Nicolo Napoli, pentru că față de ceilalți antrenori care erau disponibili Nicolo cunoaște parte din echipă, cunoaște mediul în care poate să lucreze, nu vine total străin de situația orașului și poate să ajute mai bine din punctul acesta de vedere.

E un un alt angajament pe care va trebui să-l trateze cu maximă responsabilitate, în condițiile vitrege în care se află clubul astăzi. L-am tratat pe Nicolo într-o modalitate cât se poate de normală după conflictul pe care l-a avut cu Prunea și mi-a spus că va face tot posibilul să salveze echipa de la retrogradare”, a mai spus edilul.

 

 

Citeste articolul pe ProSport