31 mai 6:35 PM

Abonare la google news

Primăria Capitalei renunţă la condica de prezenţă. Nicuşor Dan: „Eliminăm treptat și birocrația”

  • PMB introduce sistemul de acces pe bază de card nominal pentru toți angajații
  • Nicușor Dan: „Eliminăm treptat și birocrația, facem un pas în față și renunțăm la utilizarea condicii de prezență”

Din 3 iunie PMB introduce sistemul de acces pe bază de card nominal pentru toți angajații care lucrează în PMB, anunță Nicușor Dan: „Eliminăm treptat și birocrația, facem un pas în față și renunțăm la utilizarea condicii de prezență, în sistem fizic, prin semnare cu pixul, la venire și la plecare”.

Din 3 iunie Primăria Capitalei introduce sistemul de acces pe bază de card nominal pentru toți angajații care lucrează în PMB.

„Interacțiunea cu cetățenii trebuie să devină cât mai transparentă, iar problemele acestora să fie rezolvate în timp cât mai scurt. Prin implementarea acestui sistem modern și sigur, ne dorim o monitorizare cât mai clară a activității care se desfășoară în fiecare zi în cadrul instituției. Și mă refer aici atât la persoanele și tipurile de probleme pe care cetățenii doresc să le rezolve la nivelul instituției, cât și la activitatea efectivă a salariaților din cadrul Primăriei. Eliminăm treptat și birocrația, facem un pas în față și renunțăm la utilizarea condicii de prezență, în sistem fizic, prin semnare cu pixul, la venire și la plecare”, transmite Nicușor Dan.

Primarul general al Capitalei apreciază că pentru majoritatea oamenilor din PMB va fi un pas binevenit, care va simplifica activitatea.

„Ușa mare a Primăriei este deschisă tuturor, atât angajaților, cât și vizitatorilor, iar instituția este pregătită să asigure tuturor un cadru cât mai sigur, mai ales în contextul pandemiei”, conchide Nicușor Dan.

Urmăriți Aleph News pe Facebook, Twitter, Youtube și Instagram!
Citeste articolul pe AlephNews