vineri 8 octombrie 12:06 PM

Abonare la google news

Prima victorie pentru Simona Halep la Indian Wells. „Mulțumesc, Gabriela”


Simona Halep a obținut prima victorie la Indian Wells. Halep a făcut pereche în proba de dublu cu Gabriela Ruse și au reușit să le învingă în primul tur pe Daija Jurak și Andreja Klepac. Acestea din urmă erau favoritele numărul 7 de la Indian Wells. La finalul jocului, Simona Halep i-a transmis un mesaj colegei prin intermediul rețelelor de socializare.


Simona Halep și Gabriela Ruse, prima victorie la Indian Wells

Simona Halep și Gabriela Ruse fac pereche în proba de dublu feminin de la Indian Wells și în această noapte au obținut prima victorie. Ele au reușit un meci fantastic și le-au învins pe Darija Jurak și Andreja Klepac, favoritele numărul 7 ale competiției, în două seturi, scor 7-5, 7-6 (9-7).
Înfruntarea a durat aproape două ore, iar sportivele noastre au tremurat serios până să obțină victoria. În primul set, Halep și Ruse au reușit să salveze o minge de set la 4-5, după care au câștigat 3 game-uri consecutive și s-au impus.

Setul secund a început la fel de echilibrat și ambele echipe au reușit câte două break-uri. De data aceasta a venit rândul jucătoarelor din România să rateze două mingi de meci la scorul de 5-4, iar duelul s-a decis în tie-break.
Inclusiv lupta din tie-break a fost una extrem de strânsă. Halep și Ruse au ratat o nouă minge de meci, la scorul de 6-5 în tie-brek. Ulterior, perechea adversă a luat două puncte consecutive și a avut o minge de set. Din fericire, Simona Halep și Gabriela Ruse au salvat mingea de set, după care s-au impus cu 9-7 în tie-break.

Simona Halep, mesaj pentru Gabriela Ruse: „Mulțumesc!”

La scurt timp după calificarea în turul 2 de la Indian Wells, Simona Halep a postat și un mesaj de mulțumire pe Instagram.

Gabriela, mulțumesc pentru acest minunat meci”, a scris Simona Halep la Instastory.

În turul 2, perechea de dublu dintre Simona Halep și Gabriela Ruse va da peste cuplul ceh format din Marie Bouzkova și Lucie Hradecka.

Simona Halep și Emma Răducanu s-ar putea duela pentru prima dată într-un meci oficial la Indian Wells

Pentru Simona Halep urmează acum primul meci din proba de simplu. Ea se va înfrunta în această seară, nu mai devreme de ora 22:30, cu ucraineanca Marta Kostyuk (19 ani – 58 WTA), în turul 2.
Dacă va reuși să se impună, Halep ar putea da în turul 3 peste Emma Răducanu.
Emma Răducanu (18 ani – 22 WTA) o va înfrunta pe bielorusa Aliaksandra Sasnovich (27 de ani – 100 WTA) în turul 2.
Posibilul duel dintre Halep și Răducanu a fost analizat de Tim Henman, fostul ocupant al locului 4 ATP. În prezent analist TV de tenis, britanicul mizează pe conaționala sa în eventualul duel cu Simona Halep.
El a apreciat că Emma Răducanu nu are nimic de pierdut din acest meci. Astfel că va putea juca fără presiune, lucru ce ar putea să conteze decisiv.

E o mare oportunitate pentru Emma Răducanu la Indian Wells! Se află în scenariul perfect. Pentru că nu are nimic de pierdut, ci doar de câștigat. Poate reuși un nou rezultat notabil și ar fi incredibil. Indiferent de rezultatele de la Indian Wells, nu va schimba cu nimic ceea ce-a reușit la US Open”, a spus Tim Henman potrivit Talk Sport.

Coșmar pentru Simona Halep după 9 ani. Ce se poate întâmpla, de fapt, cu jucătoarea de tenis din România.

Playsport.ro