Abonare la google news

Prima reacție a viceprimarului Horia Tomescu, după dezvăluirile Gândul legate de Răzvan Apostol, angajatul ASSMB care și-a înjunghiat iubita

Viceprimarul Horia Tomescu a avut o primă reacție după dezvăluirile Gândul.ro legate de Răzvan Marian Apostol – angajat al ASSMB care a fost condamnat pentru tentativă de omor – și pe care reprezentantul de la Primăria Capitalei îl susține în consiliile de administrație.

„Am ținut în jur de 50 de interviuri, am studiat CV-urile angajaților ASSMB care corespund cerințelor legii și am analizat activitatea lor profesională.

În ceea ce privește informațiile apărute despre domnul Răzvan Apostol, din ce știu, acesta avea cazierul curat la momentul angajării sale în instituție în 2019.

Citeste si:  Înjunghiat MORTAL de concubina cu 20 de ani mai tânără

Horia Tomescu: „Dacă se vor adeveri acuzațiile apărute în presă la adresa sa, nu îl voi sprijini în continuare”

Dacă se vor adeveri acuzațiile apărute în presă la adresa sa, nu îl voi sprijini în continuare pentru un rol în Consiliul de Administrație al Centrului de Evaluare şi Tratament al Toxico-dependenţelor pentru Tineri „Sf. Stelian””, a precizat Horia Tomescu pe pagina sa de Facebook.

Citeste si:  Ce planuri de viitor are Nicușor Dan, primarul general al Capitalei

Precizările viceprimarului USR PLUS, care a fost promovat în această funcție de aripa PLUS, vin în urma dezvăluirilor Gândul.ro legate de trecutul șocant al lui Răzvan Apostol.

Apostol se află printre oamenii pe care Horia Tomescu i-ar vrea în consiliile de administrație ale spitalelor și care este fost șef serviciu în Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București (ASSMB).

Răzvan Apostol i-a tăiat gâtul fostei iubite

Gândul.ro a devăluit joi că Răzvan Marian Apostol are o condamnare pentru o tentativă de omor.

Citeste si:  Papa Francisc i-a rugat pe locuitorii Romei să îi ajute pe cei fără adăpost, după ce numărul deceselor cauzate de frig a crescut

În iulie 2004, când avea doar 20 de ani, Apostol a înjunghiat-o, de mai multe ori, pe fosta lui iubită. Acesta i-a tăiat gâtul tinerei chiar la intrarea în căminul Grupului Școlar Agricol „Viaceslav Harnaj” din București.

Toate detaliile legate de trecutul șocant al omului susținut de Horia Tomescu pot fi citite AICI

 

Citeste articolul pe Gandul