sâmbătă 22 ianuarie 8:17 AM

Abonare la google news

Prima reacție a Simonei Halep după ce a spulberat-o pe Danka Kovinic și a trecut în săptămâna a doua la Australian Open: „De asta joc atât de bine!” Ajutorul primit de la Emma Răducanu


Simona Halep (România, 15 WTA) a oferit un interviu foarte interesant, pe teren, după ce i-a predat o lecție de tenis muntenegrencei Danka Kovinic (98 WTA), scor 6-2, 6-1 în turul trei la Australian Open.


Simona Halep a ajuns pentru al cincilea an consecutiv în săptămâna a doua la Australian Open, iar fostul lider mondial se mândrește cu această performanță.

Halep a avut o reacție grăitoare pe rețelele de socializare, dar a oferit și un scurt interviu pe teren la capătul unui nou meci perfect! Sportiva din Constanța nu a cedat niciun set până acum la Australian Open 2022, iar în optimile de finală se va duela cu Alize Cornet (Franța, 61 WTA).

Prima reacție a Simonei Halep după ce a spulberat-o pe Danka Kovinic și a trecut în săptămâna a doua la Australian Open: „De asta joc atât de bine!” Ajutorul primit de la Emma Răducanu

Simona Halep s-a calificat în stil de mare campioană în optimi la Australian Open, 6-2, 6-1 cu Danka Kovinic, iar la final a explicat cât de bine se simte la „Antipozi”. De asemenea, Simo a recunoscut că a fost ajutată de Emma Răducanu, cea care a obosit-o pe muntenegreancă în meciul maraton din turul secund, scor 4-6, 6-4, 3-6: „Mă simt grozav, mai ales că pot juca în optimi din nou! Mă simt excelent în Australia, poate de asta joc atât de bine, mai ales în fața acestui public frumos care stă în căldură pentru a ne urmări. Simt că sunt aproape de cel mai bun nivel al meu!

Simt că am jucat grozav, dar Danka a fost obosită, a avut un meci foarte greu înainte (n.r – împotriva Emmei Răducanu). Este de fiecare dată o provocare mare să calc pe acest teren și să dau tot ce am mai bun. Sunt foarte mulțumită cu ce am jucat și de abia aștept următorul joc. Pare că sunt relaxată, dar mă simt mereu concentrată, mă simt încrezătoare acum pentru că anul trecut am avut parte de un meci foarte greu. Acum mă pot bucura că joc tenis, sunt fericită și mă bucur că pot să fiu aici”, a declarat Simona Halep la finalul meciului care a putut fi urmărit pe aplicația Eurosport Player.

A făcut primii pași în redacția ProSport în anul 2013, iar „universul” presei l-a fascinat din prima! Culege știri de ultimă oră, realizează live bloguri, analize, interviuri cu sportivi de top, în special din lumea tenisului, căutând părțile nevăzute ale sportului alb. După cinci … citește mai mult

Prosport.ro