1 martie 7:06 PM

Abonare la google news

Prima reacție a lui Selly, după petrecerea organizată în plină pandemie: ”E prea de tot ce se întâmplă. În România, ipocrizia e la nivel maxim”

Luni dimineață, Selly a postat pe contul său de Instagram, prima reacție, după scandalul privind organizarea unei petreceri private cu zeci de invitați. Acesta a anunțat că urmează să filmeze un clip prin care să explice aniversarea sa, la care nu s-au respectat regulile de distanțare fizică, în condițiile în care prevederile legale interzic orice eveniment privat, indiferent de scenariul în care se află localitatea respectivă.

Prima reacție a lui Selly, după petrecerea organizată în plină pandemie: ”E prea de tot ce se întâmplă. În România, ipocrizia e la nivel maxim”

‘’Filmez azi clip cu răspunsul meu la tot scandalul care a apărut, o să vă explic tot, că e prea de tot ce se întâmplă. În România, ipocrizia e la nivel maxim” .

Foto: Instastory

Selly spune că videoul prezentat la televizor este o minciună, un produs mass-media cu scopul de ”a spăla pe creier persoanele în vârstă”.

”Nu mai credeți tot ce vedeți la televizor, la toate posturile de spălat bunicii pe creier. Încă o dată vă mulțumesc tuturor pentru urări’’, a spus vloggerul, luni, pe Instragram.

Foto: Instastory

Chef și voie bună la aniversarea vloggerului Selly. Andrei Șelaru s-a arătat extrem de încântat de împlinirea vârstei de 20 de ani și a hotărât să se distreze alături de prieteni, în plină pandemie. Insă sancțiunile nu au întârziat să apară. Pe ritmuri de manele, petrecăreții s-au distrat până în zori de zi.

VIDEO cu petrecerea poate fi vizionat AICI

Vloggerul Șelly și-a sărbătorit ziua de naştere cu prietenii, în pandemie

Sărbătorirea vârstei de 20 de ani a trebuit să fie marcată de vloggerul Selly, deși în pandemie se recomandă  distanțare fizică. Versurile  ”De nu era pandemia/ Te duceam la Han, te duceam la Mia”, interpretată de Tzancă Uraganu, se pare că nu au fost respectate, însă piesa a fost preferata petrecăreților, în special a lui Andrei Șelaru, care s-a simțit extrem de bine și s-a declarat fericit.

Mai mult, a doua zi, Selly a părut extrem de relaxat și a ținut să mulțumească proprilor urmăritori care i-au urat de bine.

”A fost o petrecere extraordinară. Vă pup, vă iubesc pe toți cei care mi-ați trimis urări! Am 20 de ani, sunt alături de prieteni”

„Dedicații” de zeci de mii de lei de la Poliție! Majoratul cu manele, organizat pentru fiul unei deputate PSD, sancționat drastic, la câteva zile de la petrecere!

Deputata PSD de Giurgiu, Elena Dinu, ar fi organizat o petrecere cu peste 150 de invitați, respectiv majoratul fiului ei, la un local din Giurgiu, unde au curs manele pe bandă rulantă! S-a întâmplat sâmbătă seară, într-o localitate din județul Giurgiu, acolo unde a venit și Poliția și a dat….15 amenzi, în ciuda faptului că în local erau 150 de persoane!

Poliția Giurgiu face cercetări la restaurantul ce a găzduit petrecerea, organizatorul riscând dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, aceasta fiind doar una din măsurile ce ar putea fi luate împotriva patronului, care ar putea, însă, să se „aleagă” chiar cu ridicarea licenței de funcționare și, implicit, închiderea locației.

Două licee din Giurgiu- ”Ion Maiorescu” și ”Tudor Vianu” – riscă să fie închise, din cauza elevilor infectați cu coronavirus. Aceștia au participat la o petrecere organizată de deputatul PSD Elena Dinu în cinstea majoratului fiului ei.

Citeste articolul pe Gandul