Prima reacție a deputatului Mugur Cozmanciuc: “Nu am comis nicio infracțiune. Sunt nevinovat”

Trimis în judecată de DNA pentru trafic de influență, deputatul Partidului Național Liberal, Mugur Cozmanciuc a declarat că este nevinovat și nu a săvârșit vreo infracțiune!

„Am luat la cunoștință CU SURPRINDERE, din comunicatul de presă, că procurorii DNA – Serviciul teritorial Bacău – au dispus trimiterea mea în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență.

Nu am săvârșit nicio infracțiune. Sunt NEVINOVAT.

Nu comentez mai multe, dar vreau să reamintesc că ”această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale și trimiterea rechizitoriului la instanță spre judecare, situație care nu poate să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”. Mai înțeleg că abia de acum primesc șansa reală de a mă apăra”, a declarat deputatul Mugur Cozmanciuc.

Citeste si:  Hagi își pierde răbdarea cu Mircea Rednic! Ce spune directorul general al FC Viitorul: „Și-a asumat asta” | EXCLUSIV ProSport Live

Ceea ce probabil nu știe multă lume este faptul că relațiile dintre Mugur Cozmaniuc și fostul ministru al Mediului, Costel Alexe, sunt mai degrabă reci și încordate, deci nu prea ar avea cum să intervină unul la celălalt pentru a influența numiri în instituții! Drept dovadă, de șase ani, Mugur Cozmanciuc candidează la Piatra Neamț și nu mai este membru al organizației PNL Iaşi, condusă chiar de Costel Alexe.

Citeste si:  Elena Udrea, prima reacţie după decizia Curţii de Apel. "Nu este o soluţie"

Nu este exclus ca acest dosar să fie un nou episod din cadrul războiului pentru supremație care se duce de câteva luni în cadrul Partidului Național Liberal!

Sursa: BZI

 6 total views