vineri 3 decembrie 3:42 PM

Abonare la google news

Prima reacție a Andrei Volos, după ce a fost acuzată că s-a dezbrăcat pe rețelele de socializare pentru bani: ”Fiecare își câștigă bănuțul cum vrea”


După ce a fost acuzată că s-a dezbrăcat pe rețelele de socializare pentru bani, Andra Volos a reacționat. Fosta concurentă de la ”Puterea Dragostei” le-a transmis fanilor un mesaj clar.


Andra Volos a fost în Italia la mama ei pentru o scurtă perioadă, însă de câteva luni s-a întors în România. Șatena a cunoscut faima după ce a participat la ”Puterea dragostei”, iar de atunci fanii o urmăresc cu mare interes.

Recent, însă, a fost pusă într-o situație ingrată. Andra Volos a publicat un mesaj care făcea referire la femeile care lucrează în domeniul videochat-ului. Urmăritorii săi au reacționat și au acuzat-o pe șatenă că, la rândul ei, practică de fapt aceeași meserie. Sătulă de comentariile răutăcioase, Andra a transmis un mesaj clar. (CITEȘTE ȘI: ANDRA VOLOS A SUCIT MINȚILE VEDETELOR DIN TOATĂ LUMEA!)

”Cât despre statusul pe care l-am postat azi de dimineața, legat de femeile care fac videochat. Nu am nicio treabă cu ele, fiecare își câștigă bănuțul cum vrea și cum poate. Clar, dacă vreodată aș fi făcut videochat sau aș face pe viitor, nu cred că m-aș lega de chestia asta. Din păcate, nu o să mă vedeți niciodată făcând chestiile astea, videochat, Onlyfans, filme…”, a declarat Andra Volos pe Instagram.

Andra Volos este o femeie singură

În cadrul emisiunii “Puterea Dragostei”, Andra Volos a format un cuplu cu Bogdan Mocanu, cu care a continuat relația și în afara competiției. Din cauza neînțelegerilor, cei doi au decis ulterior să meargă pe drumuri separate. Iar după câteva luni… șatena anunța că are un nou iubit.

Andra Volos anunța pe o rețea socială că are o relație cu un bărbat misterios, despre care nu a oferit  detalii. “Păi cum o femeie frumoasă ca mine să nu aibă iubit?”, a spus Andra Volos, pe un live făcut pe internet. Se pare, însă, că nici acea poveste de dragoste n-a rezistat. În momentul de față, șatena este o femeie singură. (NU RATA ȘI: ANDRA VOLOS ȘI ANDREEA ARDELEAN S-AU SĂRUTAT PE GURĂ: ”EA E SINGURĂ, EU LA FEL…”)

“Mai stau zece ani până să mă mărit. Momentan, sunt foarte bine singură. Nu-mi spune nimeni ce să fac, călătoresc… Acum urmează să încep niște proiecte super-tari în Italia. Mă duc acolo, o să stau în vacanță, pe Coasta de Azur… Nu stau legată. Păi dacă am iubit, nu mai pot să fac nimic. Știu cum e viața de cuplu. E frumoasă, dar nu e atât de frumoasă ca atunci când nu ai nicio relație”, ne-a mărturist, recent, Andra Volos.

 

Cancan.ro