30 iunie 12:00 PM

Abonare la google news

Previziune teribilă despre Simona Halep, făcută chiar de Ilie Năstase: „E destul de accidentată, trebuie să se oprească!”

Ilie Năstase vine cu previziuni teribile în ceea ce o privește pe Simona Halep. Fostul lider ATP face noi dezvăluiri după ce numărul 3 WTA a anunțat că se retrage de la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Previziune teribilă despre Simona Halep

Pe lângă Ion Țiriac, Simona Halep se mai consultă și cu fostul lider ATP, Ilie Năstase. Relația dintre Nasty și numărul 3 WTA este una destul de apropiată, motiv pentru care fostul mare jucător de tenis din România cunoaște foarte bine situația prin care trece campioana. Din păcate Ilie Năstase face previziuni sumbre.

Ea știe mai bine. Noi nu știm ce s-a întâmplat. Dacă nu a jucat la Wimbledon înseamnă că este destul de accidentată. Nu cred că este sfârșitul carierei. Trebuie să vedem cât de grav este. Nu știu cât timp îi ia să se refacă.

Visul s-a terminat când ea s-a accidentat. Ea mai jucat accidentată și s-a accidentat și mai rău. Trebuie să se oprească exact cât trebuie ca să se refacă.”, a spus Ilie Năstase.

Se retrage din activitate? Cădere dramatică în clasament

Pentru că s-a retras din această competiție Simona Halep o să piardă 2000 de puncte WTA, puncte acumulate în 2019. Acest lucru înseamnă că după șapte ani petrecuți în Top 10 jucătoare de tenis din lume, Simo urmează să aibă o prăbușire în clasament.

Este pentru prima dată în cariera sportivei când ratează două turnee de Mare Șlem consecutive. Aceasta a participat an de an la Wimbledon, din 2011 și până în 2019, atunci când a câștigat marele trofeu. Anul acesta Simona Halep a ratat Roland Garros și Wimbledon. S-a retras chiar și din Bad Homburg înainte ca turneul să înceapă.

Renunță Simona Halep la tenis din cauza problemelor? Ce părere are Ilie Năstase despre o posibilă retragere a jucătoarei de tenis. Cum o să gestioneze sportiva următoarea perioadă.

Nu cred că este o problemă. A fost numărul 1, ce mai trebuie să demonstreze. I-aș sugera să joace mai puține turnee neimportante și să le aleagă pe cele importante.

Simona Halep mai are motivație. Un campion nu se retrage cu una cu două. Dacă are probleme fizice, o să joace mai puțin”, a declarat Ilie Năstase, potrivit alephnews.ro.

Liderul WTA, Ashleigh Barty, mesaj emoționant pentru Simona Halep. „Este o mare campioană”

A fost ultimul meci jucat de sportiva din Spania la Wimbledon. Ea a revenit în urmă cu puțin timp în circuitul mondial după ce a câștigat lupta cu cancerul. Ea a anunțat anterior că are de gând să se retragă la capătul acestui sezon. Barty a câștigat, nu fără emoții, în trei seturi, scor 6-1, 6-7, 6-1, iar la final a ținut să îi transmită un mesaj de susținere Simonei Halep.

Din toată inima, mi-aș fi dorit ca Simona să fie aici, e o campioană, și-a câștigat dreptul de a juca prima pe acest teren”, au fost cuvintele rostite de Ashleigh Barty la finalul partidei.

Citeste articolul pe PlaySport