Abonare la google news

Prețurile au „bubuit”! Câți lei costă o ciorbă la o terasă din Mamaia

Vara aceasta în Mamaia, stațiunea preferată a românilor, prețurile au explodat. Fie că vorbim despre produsele pe care le găsim pe plajă: porumb fiert sau gogoși, fie că vorbim despre celebri mititei cu bere sau chiar o simplă ciorbă, prețurile sunt mult mai mari decât în sezoanele anterioare. 

Cei care vor să-și petreacă zilele de vacanță pe litoralul românesc, ar trebui să știe că prețurile alimentelor și băuturilor au crescut semnificativ. Dacă ieri vă spuneam că pentru o porție de 4 mici, fără chiflă și cartofi prăjiți, și o halbă cu bere ar trebui să scoateți din buzunar aproximativ 52 de lei, astăzi vorbim de un preparat mai ușor, dar cu un preț pe măsură.

Ciorba fie ea că e de văcuță, de pui sau de legume are anul acesta un preț neașteptat de mare. La o terasă din stațiunea Mamaia, turiștii au rămas șocați când au observat în meniu că un bol de ciorbă costă 35 de lei.

Sursă foto: facebook.comSursă foto: facebook.com

VEZI ȘI: INCREDIBIL! IMAGINI CU MAȘINA UNUI TURIST PARCATĂ PE PLAJĂ, PRINTRE ȘEZLONGURI, ÎN SATURN. SALVAMARII AU SUNAT LA POLIȚIE

Sursă foto: pixabay.com

Citeste articolul pe Cancan