miercuri 2 iunie 10:51 PM

Abonare la google news

Preşedintele Senatului declară că, după transporturi, a doua secţiune ca importanţă din PNRR o constituie educaţia


Preşedintele Senatului, Anca Dragu, afirmă că al doilea domeniu ca importanţă în Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă este educaţia, domeniu afectat de lipsa investiţiilor de-a lungul anilor. „Copiii nu votează şi atunci această investiţie în educaţie e foarte costisitoare. (…) Nu e tentant pentru politicienii care nouă nu ne plac”, susţine Dragu.


Anca Dragu a declarat că, după transporturi, a doua secţiune ca importanţă din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă o constituie educaţia, scrie News.ro.

„Cred că este inutil să mai spunem de ce e atât de importantă educaţia. Ştiţi, în educaţie rezultatele investirii banilor se văd foarte, foarte greu. Copiii nu votează şi atunci această investiţie în educaţie e foarte costisitoare, îşi arată rezultatele în foarte mulţi ani, după alegeri devine o investiţie puţin tentantă pentru politicienii care nouă nu ne plac”, a afirmat Anca Dragu, miercuri seară, la A 7 Tv.

Ea a susţinut că s-a simţit lipsa investiţiilor în educaţie, iar pandemia a amplificat problemele din sistem.

Dragu a anunţat că evenimentul programat pentru 1 iunie la Senat a fost amânat pentru sâmbătă, 5 iunie, copiii urmând a avea parte de multe surprize.

„Nu este numai pentru angajaţii Senatului, este pentru toţi copiii”, a precizat ea.

Stiripesurse.ro