joi 25 noiembrie 6:34 PM

Abonare la google news

Premonițiile făcute de Baba Vanga pentru anul viitor. Ce se va întâmpla în 2022

Din partea Babei Vanga, pe numele său real Vangelia Gushterova, au rămas scrise premoniții pentru anii ce vor urma. Predicțiile sale se întind pe o perioadă îndelungată, până în 5079. Iată ce ne așteaptă în anul 2022.


De-a lungul timpului, premonițiile făcute de Baba Vanga s-au adeverit, sub o formă sau alta. Anii 2020 și 2021 nu au fost cei mai străluciți, cel puțin din punct de vedere medical sau financiar, căci, odată cu venirea pandemiei, viețile oamenilor au fost date peste cap. Oamenii speră ca anul 2022 să le aducă sănătate, stabilitate și fericire, și, mai mult decât atât, speră ca pandemia să ajungă la un sfârșit. Baba Vanga, cea care a fost supranumită ”Nostradamus de Balcani”, a fost binecuvântată cu un har de la Dumnezeu, și anume puterea de a prezice ce se va întâmpla. A prezis că sfârșitul lumii va avea loc în 5079.

Vezi și BABA VANGA, PREDICȚIE DESPRE CORONAVIRUS: “AM CREZUT CĂ…”


Înainte să moară, Baba Vanga a lăsat un set de previziuni și pentru anul 2022. Predicțiile sale sunt îngrijorătoare, căci spunea că omenirea se va confrunta cu o nouă pandemie, foamete și război. Ar fi vorba despre șase predicții pentru perioada ce va urma. Încă de la finalul anului 2020 se spunea că omenirea va fi, în continuare, afectată de pandemie.

Prima predicție a Babei Vanga arată că oamenii de știință vor descoperi un virus în laborator care se va răspândi imediat. Virusul ar fi amenințător atât pentru oameni, cât și pentru animale. O altă predicție a clarvăzătoarei arată că Pământul va fi atacat de nave spațiale și oamenii vor avea ocazia să interacționeze cu ființe din alte lumi.

Totodată, Baba Vanga arăta, înainte de moartea sa, că mai multe comunități vor fi lovite de foamete severă din cauza schimbărilor climatice, făcând referire la Statele Unite ale Americii. Se spune că statele vor avea culturi compromise, focurile vor arde pădurile, râurile își vor reduce debitele.

Vezi și NEPOATA BABEI VANGA, DECLARAȚII UIMITOARE DESPRE PREZICĂTOAREA SECOLULUI XX. CUM LE GHICEA VIITORUL OAMENILOR CARE O VIZITAU

În anul 2022, oamenii ar putea să se piardă complet în realitățile virtuale. Baba Vanga arăta că în anul ce urmează ar putea să izbucnească un război, iar un lider al lumii ar putea fi înlăturat de la putere.

De asemenea, o altă prezicere arată faptul că o colonie de pe Marte ar permite ca Pământul să devină o putere nucleară, cerând independență. Acest lucru ar putea avea loc între 2170 și 2256. O altă prezicere bizară este legată de faptul că un dragon ar putea prelua ”conducerea” Pământului, arată Spynews.

Sursă foto: arhivă Cancan

Cancan.ro


Stirile.eu