Abonare la google news

Premierul interimar, Aureliu Ciocoi, s-a imunizat cu vaccinul anti-COVID produs de Sinopharm

Șeful interimar al Guvernului susține că vaccinarea este unica opțiune pentru atingerea imunității colective la nivel național și oprirea eficientă a extinderii virusului, transmite Știri.md cu referire la comunicatul emis de Guvern.

„Am ales să mă vaccinez pentru a mă proteja pe mine, familia mea, dar și oamenii alături de care muncesc. Cred cu tărie că imunizarea este singura și cea mai rapidă șansă de a reveni la normalitate.

Citeste si:  Femeile sunt mai predispuse la reacții adverse post-vaccinare anti-COVID

Indiscutabil, pandemia ne-a dat peste cap multe planuri și tabieturi cotidiene cu care ne-am deprins. COVID-19 a reușit să ne izoleze, să ne impună un șir de restricții și a devenit o grea povară pentru sistemul de ocrotire a sănătății, oprind, în același timp, creșterea economică a multor state din lume. Din păcate, țara noastră nu este o excepție în acest sens. Totodată, pandemia ne-a permis să revenim la prețuirea sănătății – protejarea sănătății și lupta pentru viața noastră și a celor dragi a devenit cea mai mare preocupare.

Citeste si:  Glasgow Rangers, echipa lui Ianis Hagi, a stabilit un nou record mondial. „Protestanții” au cucerit recent al 55-lea titlu în Scoția

Am încredere că eforturile oamenilor de știință în identificarea modalităților eficiente de combatere a virusului SARS-Cov-2 deja dau roade palpabile, vaccinarea masivă fiind fără alternativă în acest sens. Vă îndemn să respectați în continuare toate măsurile de precauție pentru a vă ocroti sănătatea și optați, fără rezerve, pentru imunizare”, a susținut Aureliu Ciocoi.

Citeste si:  Ministerul Sănătății, despre Ivermectină: Nu există un studiu randomizat cu privire la acest medicament și COVID-19

 

Citeste articolul pe Stiripesurse