joi 29 iulie 12:12 PM

Abonare la google news

Premierul Florin Cîţu, reclamat la DNA alături de fosta sa consilieră Mioara Costin. Reacţia şefului Guvernului

Premierul Florin Cîţu se alege cu plângere la DNA pentru scandalul care o vizează pe fosta sa consilieră Mioara Costin.


„Reprezentanţii Declic, alături de avocaţi, vor depune vineri, 30 iulie, la ora 11,30, denunţul pe numele prim-ministrului Florin Cîţu şi al fostei consiliere de stat Mioara Costin. Denunţul pentru abuz în serviciu şi instigare la abuz în serviciu va fi depus la registratura Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), Structura Centrală”, se arată într-un comunicat de presă transmis de  Comunitatea Declic.

Citeşte şi: Cîţu, întrebat dacă demisia consilierului Mioara Costin e o recunoaştere a autenticităţii documentului de la Guvern: Nu. Demisia este un act unilateral. Şi-a îndeplinit atribuţiile de serviciu impecabil


Plângerea o vizează şi pe fosta consilieră de stat în cadrul Cancelariei prim-ministrului Mioara Costin, eliberată din funcţie săptămâna trecută, la cerere.

Vă reamintim că Mioara Costin a demisionat din Guvern după ce în presă a apărut un „document” cu antetul Guvernului, unde apare şi semnătura Mioarei Costin, şi care s-ar referi la strategia premierului Florin Cîţu în campania pentru alegerile interne din PNL.

Întrebat despre această plângere DNA, premierul Florin Cîţu a spus că „niciodată un astfel de document nu a fost înregistrat sau mi-a fost mie prezentat, în niciun moment”.

„Despre documente care apar în presă sau hârtii, că nu ştiu dacă sunt documente, fiţuici sau documente editabile care apar în presă, nu pot să comentez. Eu pot să comentez doar pe documente oficiale. (…) Documente oficiale, din punctul meu de vedere, înseamnă documente înregistrate, documente care au trecut printr-o anumită procedură”, a spus Florin Cîţu.

Romaniatv.net


URMARESTE-NE PE FACEBOOK !