Premierul Florin Cîţu anunţă că nu va permite o nouă Mineriadă: Nu în mandatul meu

Premierul Florin Cîțu spune, despre protestele minerilor din Valea Jiului, că nu i se pare normal ce se întâmplă, amintind că s-au găsit soluții pentru plata salariilor, care au fost plătite și în 2020 în vreme ce 1,4 milioane de români au intrat în șomaj tehnic.

Citeste si:  Cinci idei de afaceri profitabile pentru tineri, în 2021

Premierul Florin Cîțu avertizat că există politicieni care vor să profite de problemele minerilor, însă în mandatul său „nicio mineriadă nu se va întâmpla”.

„Salariile au fost plătite la timp, vom găsi soluții pentru următoarele trei luni. Îi înţeleg, ştiu că trec într-o situaţie dificilă. Formula prin care încearcă să rezolve această situaţie nu mi se pare cea mai fericită. Sunt foarte mulţi politicieni care profită aşa cum au profitat şi alţi politicieni tot din aceeaşi categorie în ultimii ani tot de pe urma acestei categiorii sociale. Ţineţi minte ce s-a întâmplat în anii ’90. Eu pot să le spun atât românilor şi bucureştenilor că nu voi permite niciodată în România, în mandatul meu, să se se întâmple ce s-a întâmplat în mandatul lui Iliescu şi al altor socialişti”, a spus premierul Florin Cîţu.

Citeste si:  Bilanţ coronavirus 27 decembrie. Peste 2.000 de noi infectări în ziua în care România a început campania de vaccinare anti-COVID-19

Sursa: RomaniaTV

 7 total views