vineri 3 decembrie 9:28 PM

Abonare la google news

Povestea tristă a Mariei Ojică de la SuperStar! A fost umilită după ce s-a aflat ce lucrează părinţii ei


Maria Ojică este una dintre concurentele de la ”SuperStar”, emisiunea difuzată de Pro TV. În cadrul show-ului de talente, tânăra în vârstă de 21 de ani a făcut o serie de mărturisiri din viața privată.


Cea de-a doua gală ”SuperStar” de la Pro TV a început în seara aceasta, 3 decembrie. Una dintre concurentele care au încântat telespectatorii și cei patru jurați ai emisiunii este chiar Maria Ojică, o tânără în vârstă de 21 de ani din Pașcani. Înainte de intrarea pe scenă, Maria a făcut o serie de mărturisiri din viața personală. Tânăra, a cărui talent muzical a fost lăudat de cei patru jurați, a dezvăluit faptul că, de-a lungul timpului, a fost umilită și jignită de anumite persoane, fiind judecată pentru aspectul său fizic. De asemenea, au existat și persoane care au comentat modul în care părinții acesteia își câștigă traiul zilnic.

Vezi și CUM A REACŢIONAT O CONCURENTĂ DUPĂ CE A FOST RESPINSĂ LA „SUPERSTAR”. JURAŢII AU RĂMAS FĂRĂ CUVINTE

”Au fost foarte mulți oameni care comentează cum arăt și că părinții mei lucrează în piață. Cred că orice copil e dator părinților. Se ocupă cu grădina, tata plantează, mama e la piață zi de zi. Mă inspiră mama că e foarte puternică, niciodată nu a spus ”nu”. Face mult prea mult pentru o femeie, pentru un om. Mi-aș dori să pot să fiu ca ea, dar nu cred că sunt destul de puternică să fiu ca ea. Să-i fac pe ei mândri, asta mi-am dorit toată viața”, sunt o parte din declarațiile concurentei.

Maria Ojică a intrepretat melodia artistei Adele – ”Easy on me” , în emisiunea SuperStar de la Pro TV, în această seară.

Citește și MIRUNA SZIKLAI, PE SCENA SUPERSTAR ROMÂNIA: ”AM LĂSAT MUZICA SĂ MĂ VINDECE”

Ce au spus jurații emisiunii ”SuperStar” de la Pro TV

”Asemănarea e izbitoare. (…) Mie mi-a plăcut, tu cânți cu o sinceritate… dar a fost foarte important că eu te-am crezut. Ai cântat piesa cu mult drag, o înțelegi”, a spus Carla’s Dreams.

Raluka: ”Maria, am vrut să mă ridic în picioare din primul moment în care ai cântat, dar am stat aici ca să nu stric ceva. Ai fost impecabilă, ți-a iesit perfect piesa asta”.

Marius Moga: ”Vreau să zic ceva, dar nu am de ce să mă leg. Mai ții minte când și-am zis că ești Adele de România? Ești 1 la 1. Să știi că ce aveți în comun e că e a ta. A lansat-o Adele, dar… Îmi place că transmiți emoție. O faci în felul tău, e ceva special la tine”.

Citește și POVESTEA EMOȚIONANTĂ DE VIAȚĂ A SABINEI BĂLĂOI DE LA ”SUPERSTAR”. TÂNĂRA DE 17 ANI S-A LUPTAT CU O BOALĂ NEMILOASĂ: CANCERUL

Smiley: ”Maria, o să fiu foarte scurt. Colegii mei îmi spun că am nas pentru oameni talentați, mă bucur că ți-a ieșit. Sunt foate bucuros că ți-a ieșit, sunt de acord total cu ei (n.r. jurații SuperStar)”.

Sursă foto: captura video Youtube

Cancan.ro