duminică 31 ianuarie 7:27 PM

Abonare la google news

Povestea superbă de dragoste a noului atancat de la FCSB, Ante Vukusic: S-a căsătorit cu fata de care s-a îndrăgostit în adolescență | FOTO


Ante Vukusic (29 de ani), atancantul care îl înlocuiește pe Sergiu Buș la FCSB, este căsătorit cu fata de care s-a îndrăgostit în adolescență, Ratka, fostă Romac.


Ante Vukusic este foarte aproape de debutul la formația antrenată de Toni Petrea. După ce a semnat contractul cu formația roș-albastră, el a văzut meciul cu Poli Iași (scor 3-1) din tribune.

Vukusic a fost soluția lui Mihai Stoica pentru postul de atacant de careu. Vârful croat este pe placul lui Gigi Becali. Are o viață de familie liniștită.

Povestea superbă de dragoste a noului atancat de la FCSB, Ante Vukusic

El este căsătorit cu iubita din adolescență, Ratka. Cei doi s-au cunoscut în 2008, când fotbalistul era chemat la prima echipă a lui Hajduk Split. Căsătoria religioasă a avut loc 6 ani mai târziu, pe 12 iulie 2014, la Sinj, un orășel din Croația. Din căsătorie au rezultat două fetițe, pe care fotbalistul le iubește enorm.

„Am venit aici (la FCSB – n. red.) deoarece am fost atras de istoria glorioasă a clubului. Am avut și alte opțiuni, dar consider că FCSB este echipa perfectă pentru mine. Îmi doresc enorm să câștig titlul de campion, pe care l-am ratat anul trecut cu Olimpija Ljbuljana. Îmi place foarte mult tot ceea ce am găsit aici, de la condițiile de antrenament și până la oamenii din club.

De asemenea, am vorbit cu mulți fotbaliști care au fost în România și toți mi-au vorbit la superlativ despre FCSB. Nu mi-a luat mai mult de două minute să accept oferta, așa că iată-mă aici! Voi face tot ce ține de mine pentru a mă pune în slujba echipei și sper să ne bucurăm de titlul de campioni la finalul acestui sezon”, a spus Ante Vukusic.

Sursa: Prosport.ro