Abonare la google news

Povestea se complică. A apărut o altă victimă a medicului stomatolog acuzat de viol de Ștefania Costache. Avea 17 ani când ar fi agresat-o

Povestea Ștefaniei Costache, sexoasa concurentă de la iUmor, tine primele pagini în mass-media de câteva zile, după ce a uimit întreaga țară cu vestea că ar fi avut parte de un viol sau o tentativă de viol. Tânăra încă nu știe ce i s-a întâmplat, deși a trecut un an de când a depus plângere la poliție împotriva medicului stomatolog din București.

Imediat după ce Lolrelai, pe numele real Ștefania Costache, a făcut publică povestea sa, alte șase tinere i-au scris și i-au povestit că au avut parte de aceeași experiență, cu același medic incriminat.

Citeste si:  Bulgaria a înregistrat astăzi cel mai mare număr de decese provocate de COVID-19 din acest an

Una dintre presupusele sale victime avea doar 17 ani când a ajuns în cabinetul său și a încercat să o violeze.

„După ce a plecat doamna dinaintea mea a încuiat ușa, spunea că vrea să fumeze. M-a pus pe scaun, a început să lucreze. Am simțit că se învârte tot cabinetul cu mine. Nu mi-a făcut niciun fel de anestezie sau ceva. Mi-a dat de mai multe ori cu acest spray în gură și tot mă întreba dacă am amorțit. Cred că m-a drogat pentru că eu făceam, ractic, tot ce îmi spunea el. După ce a terminat la măsea, mi-a spus să mă ridic de pe scaun. M-a ținut el, pentru că nu mai puteam să merg pe picioare”, a povestit Alina, rememorând clipele de coșmar.

Citeste si:  Mihai Bendeac, mesaj despre conspiraționiști: ”Citiți comentariile. Luați-vă popcorn!!!”

VEZI ȘI: Motivele sfâșietoare pentru care Ștefania Costache a ascuns că a fost violată de un medic: “Știu că veți căuta să dați vina pe victimă” | VIDEO

„S-a frecat de mine și a ejaculat”

„Eram foarte amețită, după a încpeut să mă pipăie. Eram foarte conștientă, dar nu puteam să fac nimic. L-am împins, el tot mă pipăia. A mers mai departe, mi-a dat pantalonii jos, s-a frecat de mine și a ejaculat. Practic a fost un viol, doar că nu s-a ajuns la acel tip de act sexual, pentru că a ejaculat înainte de a se întâmpla ceva. Am plecat singură, pe picioare de la cabinet. După 2-3 zile m-a sunat și mi-a zis să merg la dânsul la cabinet pentru o albire grauită, pentru că urma 8 martie. L-am întrebat , mi-a spus că , și i-am zis că nu, doar el s-a simțit bine. Toată viața o să îmi amintesc lucrul ăsta, m-a marcat foarte mult”, a încheiat Alina, la Acces Direct.

Citeste si:  Dr. Beatrice Mahler, reacție surpriză despre vaccinare. Ce a spus despre AstraZeneca

Citeste articolul pe Cancan