duminică 21 noiembrie 12:00 AM

Abonare la google news

Povestea Melissimo difuzată pe Discovery România la „Cum se fabrică?”

Postul de televiziune Discovery România a prezentat povestea celei mai mari plantații de cătină certificată BIO din România, din care se fabrică deliciosul suc Melissimo, în cadrul emisiunii „Cum se fabrică?”.


În Subcarpații României, în județul Gorj, zonă unde clima și calitățile solului sunt cele mai propice pentru cultura de cătină, se află cea mai mare plantație de cătină certificată bio din România. Aici, pe o suprafață de peste 44 de hectare, se cultivă 4 soiuri de cătină acreditată BIO, care sunt culese în perioade diferite pentru a ne bucura de tot complexul de VITAMINE (C, E, F, K, B1, B2, B3) si OMEGA (3, 6, 7, 9).

Procesul de sterilizare al sucului este unul identic cu cel al pregătirii hranei astronauților. Prin sterizilare HPP, adică la o presiune de 6000 de Bari, sucul este introdus cu tot cu sticlă într-un tub cu presiune, tratament ce permite produsului să se păstreze RAW, împreună cu toate proprietățile și vitaminele intacte.


Melissimo este o băutură 100% naturală, nepasteurizata, obținută exclusiv din ingrediente pure și neprocesate industrial, produse în mod natural, cu o minimă intervenție umană, în zone curate, ferite de poluare.

În Melissimo nu există adaosuri, conservanți, coloranți sau elemente artificiale.

Dincolo de gustul său delicios și răcoritor, fiecare dintre ingredientele Melissimo este o adevărată minune a naturii, cu beneficii extraordinare asupra stării de bine și de echilibru a organismului.

 

Cancan.ro


Stirile.eu