duminică 21 noiembrie 10:38 AM

Abonare la google news

Porsche Engineering va deschide un centru tehnologic la Timișoara

Divizia Porsche Engineering din România își va extinde rețeaua de centre de inovare pentru dezvoltarea vehiculelor inteligente. Astfel, anul viitor va fi deschis un nou centru tehnologic la Timișoara.


Noul birou va fi inaugurat în clădirea de birouri United Business Center (UBC) 0 din „Iulius Town” – Timişoara și se va întinde pe o suprafață de 2.100 mp. Echipa va fi formată din 50 de persoane, care vor asigura dezvoltarea proiectelor în domeniul auto în conformitate cu noile tendinţe.


Pentru moment, inginerii Porsche își desfășoară activitatea în spații temporare situate în UBC 3.

Proiecte auto conform cu noile tendinţe

Porsche Engineering România este o companie care dezvoltă software pentru electromobilitate, conducere automată şi inteligenţă artificială. Pe termen mediu, planul reprezentanților diviziei de inginerie Porsche România este ca echipa să ajungă la 200 de angajați.

„Porsche Engineering România l-a selectat pe Iulius Town pentru numeroasele facilități pe care le oferă, ajutându-i pe angajații noștri să-și echilibreze atât viața profesională, cât și cea personală. Clădirea are și o poziție cu adevărat excelentă, iar etajul nostru va avea o priveliște ca aceea din Cluj-Napoca”, a declarat Marius Mihailovici, Director General Porsche Engineering România, citat de AutomotiveToday.ro.

Noul centru de inginerie din Timișoara va fi amplasat în componenta de birouri a proiectului de utilizare mixtă „Iulius Town” – Timișoara, care include mai multe facilități, precum servicii medicale, magazine, un cinematograf multiplex, un centru de fitness, diverse opțiuni de pauză de prânz și un parc.

Promotor.ro


URMARESTE-NE PE FACEBOOK !