Polițistul-dansator de la Românii au talent i-a speriat pe jurați. Andi și Andra, șocați să îl vadă așa VIDEO

Înalt, brunet, forțos și bun dansator. Dar cum rămâne cu partea de contorsionism? Polițistul-dansator de la Românii au talent i-a speriat pe jurați. Andi Moisescu și Andra au rămas șocați să îl vadă așa. Imaginile vorbesc de la sine: „Au, au, au, oasele lui!”

Polițistul-dansator de la Românii au talent i-a speriat pe jurați

Primul concurent din cea mai recentă ediție Românii au Talent i-a impresionat pe jurați. Florian Geanovu are 21 de ani și vine din Vâlcea. Pe timp de zi este polițist, o meserie nobilă pe care a îmbrățișat-o încurajat fiind de către părinți.

În timpul liber, când nu dă amenzi și asigură legea și ordinea pe străzi, dansează. Da, este dansator, și unul foarte pasionat chiar. A descoperit ritmul muzicii la 13 ani, vârsta de la care a devenit autodidact. A venit la Românii au talent pentru a le arăta tuturor de ce poate fi capabil un polițist atunci când nu dă amenzi.

Citeste si:  Ce s-a descoperit în Palatul secret al lui Vladimir Putin. Muncitorii au fost șocați și ei

„Nu a fost neapărat o chestie pe care mi-am dorit-o de mic, dar mi-a plăcut să folosesc arme. E o chestie riscantă dar și plăcută pentru mine. Pe lângă meseria de polițist sunt pasionat de dans. Am pasiunea asta de la 13 ani, am învățat singur, de pe internet, nu am luat cursuri.

M-am hotărât să vin la Românii au Talent pentru a arăta ce știu, pentru a arăta că un polițist poate face și altceva pe lângă muncă și să dea amenzi. ”, a declarat Florin Geanovu înainte să urce pe scena de la Românii au Talent.

Andra și Andi Moisescu, lăsați fără cuvinte de numărul politistului-dansator

Doar că Florin nu este un simplu polițist-dansator. Când a început să performeze pe scenă, jurații au rămas șocați de mișcările sale. Polițistul dansator de la Românii au Talent folosește mișcări contorsioniste care îți fac pielea de găină, ce te vor face să crezi că nu are oase în corp. Andra și Andi Moisescu au rămas impresionați de numărul tânărului de 21 de ani, care a trecut în etapa următoare, cu toată aprecierea din partea juraților.

„Bun, deci ați umărit dansul evadarea din cătușe. Florian, m-ai surprins extrem de plăcut.”, i-a zis Andi Moisescu, uimit de performanța polițistului dansator de pe scena Românii au Talent.

Nici Florin Călinescu nu s-a lăsat mai prejos și l-a felicitat pe Florin Geanovu pentru dansul său controversat, sfătuindu-l să nu renunțe la niciuna dintre cele două profesii.

„Să vezi acum colegii cum îl respectă, le e frică să nu intri pe gaura ușii după ei. Au mai fost colegi de-ai tăi pe aici, cu diverse talente, dar în domeniul ăsta parcă nu am văzut, așa că părerea mea este că poți să continui cu amândouă (n.r. – meseriile)”, l-a lăudat Florin Călinescu pe polițistul-dansator de la Românii au Talent.

Sursa: PlayTech

 7 total views