Abonare la google news

Poliţistul care a salvat-o pe femeia căzută cu maşina în lacul Ciric din Iaşi va fi premiat cu 1.000 de euro

Cristian Neculau, poliţistul din Iaşi care i-a salvat viaţa femeii care a plonjat sâmbătă, 26 iunie, în lacul Ciric din Iaşi, a devenit erou. Pentru gestul său, agentul va fi premiat cu 1.000 de euro de un dealer auto local.

 

„Felicitări poliţistului care a salvat o viaţă. Firma Sandra Trading doreşte să-l premieze pe salvator cu 1000 Euro. Îl invitam la sediul firmei noastre marţi 29 iunie între orele 12-17. Bravo!!!”, se arată într-un mesaj postat pe Facebook. 

 

De altfel, poliţistul local a fost felicitat pentru actul său de curaj şi de autorităţi, după ce imaginile cu momentul salvării au devenit virale.

 

„Îl felicit pe poliţistul local pentru curajul şi promptitudinea cu care a reacţionat, salvând astfel un seamăn! Cu astfel de oameni adevăraţi Poliţia Locală Iaşi îşi va dobândi prestigiul şi respectul pe care ni le dorim cu toţii”, a transmis primarul Mihai Chirica. 

 

 

Vă recomandăm să citiţi şi:

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Citeste articolul pe Adevarul