vineri 14 ianuarie 9:44 PM

Abonare la google news

Polițistul care a lovit mortal o fetiță de 13 ani a ieșit de la Parchetul Sectorului 1. A îmbrâncit jurnaliștii, odată ce a coborât scările


În urmă cu puțin timp, polițistul care a lovit mortal o fetiță de 13 ani a ieșit de la Parchetul Sectorului 1. În încercarea de a scăpa de întrebările jurnaliștilor aflați la fața locului, acesta i-a îmbrâncit.


Polițistul care a accidentat mortal, joi, o fată de 13 ani și a rănit-o pe alta, nu se afla în misiune. De asemenea, mașina pe care o conducea agentul avea în funcțiune doar semnalele luminoase, nu și pe cele acustice, a precizat procurorul Călin Radu, purtătorul de cuvânt al Parchetului Sectorului 1 din București, într-o declarație de presă făcută vineri. În urmă cu cu puțin timp, polițistul care a lovit mortal o fetiță de 13 ani a ieșit de la Parchetul Sectorului 1.

În încercarea de a scăpa de întrebările jurnaliștilor și de a urca în mașină, polițistul a început să lovească și să îmbrâncească persoanele din jur. Momentul poate fi urmărit în videoclipul postat mai sus.

Citește și VIDEO | DEZVĂLUIRILE FĂCUTE DE PARCHETUL SECTORULUI 1. POLIȚISTUL CARE A LOVIT MORTAL O FATĂ DE 13 ANI NU SE AFLA ÎN MISIUNE

O fetiță de 13 ani a fost omorâtă, pe trecerea de pietoni, de polițist

Accidentul s-a petrecut în Sectorul 1. Mama fetiței de 11 ani care a supraviețuit accidentului a declarat că cele două copile au grăbit pasul, în momentul în care au văzut mașina polițistului, care se apropia în viteză. Însă șoferul nu a frânat, ci le-a lovit în plin.

Polițistul care a ucis-o pe Raisa, pe o trecere de pietoni din București, are 27 de ani și lucra ca agent încă din anul 2017. Acesta obţinuse permisul de conducere în România în 2012, dar și l-a preschimbat în 2016 în Marea Britanie, fiind valabil pe bază de reciprocitate cu Uniunea Europeană, a informat, vineri, Biroul de presă al Poliţiei Capitalei.

Cancan.ro