Abonare la google news

Polițiștii din Onești, prinși cu minciuna. Detalii șocante din anchetă: ce aveau în buzunar, de fapt

Situație controversată în cazul intervenției de la Onești. Oamenii legii au fost prinși cu minciuna. Ce s-a întâmplat, de fapt, în ziua luării de ostatici? Detalii șocante din cadrul tragicului eveniment soldat cu doi morți.

Caz Onești – luare de ostatici. Polițiștii au fost prinși cu minciuna!

Detalii șocante din cazul de la Onești au ieșit la iveală! Șefii Poliției Române au prezentat public primele concluzii din cadrul raportului de control efectuat în urma intervenției eșuate a forțelor de ordine în cazul luării de ostatici.

Factorii tragicului eveniment soldat cu doi morți:
-Modul de intervenție al oamenilor legii
-Maniera de documentare cu privire la autorul faptelor
-Angrenarea resurselor instituționale
-Coordonarea intervenției

Citeste si:  Tăriceanu: Argații lui Iohannis m-au trimis în judecată ca să mai mute atenția de la „ciolaniada” PNL-USR-UDMR

Polițiștii au luat în derâdere cazul în care doi bărbați au fost uciși. Cei din urmă aveau cheia apartamentului, dar nu au încercat să o folosească. Conform informațiilor Digi24, polițiștii nu s-au conformat și nu au purtat pe tot parcursul intervenției body-cam-urile (camere video) precum arată procedura. Cu toate astea, oamenii legii nu le-au oprit în momentul în care au purtat un dialog halucinant cu agresorul.

Dialogul halucinant dintre poliști și agresor

Polițiști: Deschide, bă, ușa, să intrăm!
Agresor: Cine ești tu, mă?
Polițiști: Sunt și eu, pe aici

După replicile de mai sus toți ceilalți colegi au izbucnit în râs și au continuat în aceiași notă tragicul eveniment.

Citeste si:  O femeie de 104 ani a supraviețuit coronavirusului. Nu a avut nevoie de oxigen în niciun moment

Detalii despre agresor și modul de operare – uciderea victimelor s-a produs în 2 minute

Agresorul avea antecedente – patru dosare pentru violență, dintre care unul deschis chiar în 2021, după ce a intrat peste o femeie în casă și a amenințat-o cu un cuțit. Dosarul a fost închis rapid după ce victima și-a retras plângerea. Multe dintre datele raportate erau în fapt eronate precum și informația că Gheorghe Mureșan, atacatoul,  era un pensionar care și-ar fi pierdut apartamentul la începutul a.c.

Informarea de la fața locului către superiori a fost făcută pe un grup de WhatsApp, nu în mod oficial conform legii, toate acestea întâmplându-se la mai bine de patru ore de când oamenii fusese luați ostatici. Unul dintre cele mai șocante detalii din caz rămâne faptul că adjunctul IPJ Bacău, cel care era la comandă în ziua respectivă, a rămas multă vreme în biroul său, timp în care a căutat pe internet, pe Interpol, care este procedura de intervenție în cazul unei luări de ostatici.

Citeste si:  Radu Gavriș, dat afară după petrecerea cu polițiștii! Ministrul Lucian Bode a făcut anunțul

Agresorul în vârstă de 68 de ani s-a enervat după ce unul din muncitorii luați ostatici l-a lovit cu picioarele în timpul încăierării. Bărbatul și-a ucis victimele în doar două minute. Tragedia s-a petrecut atât de rapid pentru că ambele victime erau deja legate cu mâinile la spate și astfel nu s-au putut apăra.

Citeste articolul pe PlayTech

 40 total views