Polițiștii au întrerupt seara de film într-un restaurant din Cluj

Nu mai puțin de zece persoane vizionau un film într-un restaurant din Cluj, dar au fost întrerupți de polițiști. Seara de film a fost întreruptă pe motiv că se încălcau regulile COVID-19.

”În cursul serii de ieri, în jurul orei 21.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 1 Poliție au fost sesizați de către două echipaje de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj cu privire la faptul că în incinta unui local de alimentație publică de pe raza municipiului se află mai multe persoane. 

CITEȘTE ȘI: O SEARĂ DE POKER CU 15 PERSOANE, OPRITĂ DE POLIȚIȘTI. UNUL DINTRE PARTICIPANȚI TREBUIA SĂ FIE ÎN CARANTINĂ

Citeste si:  The Lancet: Vaccinul rusesc Sputnik V, eficient în peste 91% din cazuri

În urma verificărilor efectuate la fața locului, a reieșit faptul că localul este închis publicului, în interior fiind identificate 10 persoane având asupra lor echipamente video și recuzită specifică producției cinematografice. Totodată, a fost legitimat producătorul creației cinematografice, acesta prezentând un contract de închiriere a localului în perioada 21-23 februarie 2021.

În cauză se efectuează verificări pentru a se stabili incidența vreunei prevederi legale”, a precizat Poliția Cluj.

Citeste si:  Miliardarul Ion Țiriac și-a uitat două Ferrari de lux într-un garaj, timp de 10 ani! Ce s-a întâmplat după: „Eu am avut treabă toată viața mea, domnule, înțelegeți?”

O persoană a închiriat de la patron localul, iar apoi și-a invitat prietenii la film, scrie bzc.ro.

Sursa: Cancan

 6 total views