duminică 26 septembrie 7:00 PM

Abonare la google news

Poliţistă, ameninţată cu moartea de un bărbat gol şi băut suprins în timp ce distrugea semnele de circulaţie, în Zalău


Scene uimitoare petrecute pe o stradă din Zalău. O poliţistă a fost ameninţată cu moartea de un bărbat la bustul gol şi şi băut care a fost suprins în timp ce distrugea semnele de circulaţie.


Agenta a încercat să-l calmeze pe individ deoarece se plimba pe mijlocul străzii şi spunea că se sinucide.

Incidentul a fost semnalat la 112 de un martor care a urmărit întreaga secenă. Imediat, la faţa locului, s-a deplasat încă o echipă de poliţie care l-a încătuşat şi l-a transportat la spital.

Se pare ca barbatul este un „vechi client” care a fost dus la spital dupa ce a venit la fata locului inca o echipa de politie. Bărbatul agresiv nu este la prima încercare și se pare că are probleme psihice.

”Aseară, în jurul orei 20:00, Poliția Municipiului Zalău a fost sesizată de către un cetățean, cu privire la faptul că, în zona „Mimoza”, o persoană se află pe partea carosabilă a Bulevardului Mihai Viteazu.

Polițiștii rutieri s-au deplasat la fața locului și au recunoscut imediat că este vorba de un bărbat, de 43 de ani, din Șimleu Silvaniei, cunoscut cu probleme psihice.

Acesta se afla într-o stare vădită de ebrietate și se manifesta agresiv, spunând că dorește să moară și intra în fața autovehiculelor, motiv pentru care a fost solicitat sprijinul colegilor de la ordine publică, care l-au încătușat și apoi l-au condus la o unitate medicală.

În urma consultului de specialitate, bărbatul a fost internat la o secție de psihiatrie” a explicat Ioana Rus purtător de cuvânt Poliția Sălaj.

Bzi.ro