Abonare la google news

Poliţia Capitalei: Este interzisă deplasarea în grupuri mai mari de 6 persoane, cu excepţia familiilor

„Peste 800 de poliţisti acţionează zilnic pe raza municipiului Bucuresti, iar pentru sărbătoarea Învierii, peste 1.000 de politişti vor fi la datorie”, a anunţat Diana Sarca, purtător de cuvânt al Poliţiei Capitalei, într-o conferinţă de presă.

„Vom fi în zonele lăcaşelor de cult, vom fi şi pe traseu pentru a fluidiza zonele unde se vor înregistra aglomerări de persoane. Vă rugăm să nu uitaţi că deplasarea sa face în grupuri de maxim sase persoane, daca nu fac parte din aceeasi familie”, a transmis Diana Sarca.

Citeste si:  Un studiu afirmă că Marea Britanie trebuie să vaccineze două milioane de persoane pe săptămână pentru a preveni un al treilea val COVID-19

„Avem faţă de noi şi faţă de cei dragi noua o mare obligatie, aceea de a păstra în continuare măsurile de siguranţă, pentru că suntem în continuare în pandemie şi trebuie să ne asiguram ca toata lumea poarta masca în mod corespunzator şi ca, de asemenea, sunt respectate masurile de distantare fizica”, a adăugat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Citeste si:  Patru persoane decedate în urma asaltului asupra Capitoliului!

De asemenea, reprezentantul Jandarmeriei Bucureşti, Alexandru Iacob, a precizat că în ziua de Paşte, jandarmii vor patrula în parcuri şi zonele de agrement şi vor avea patrule ecvestre şi canine.

„Cu patrule ecvestre şi canine vom fi în parcuri şi în zonele de agrement pentru siguranţa tuturor cetatenilor. Avem în vedere zonele aglomerate şi zonele comerciale unde se pot produce aglomerări de persoane. Suntem şi în zona lăcaşelor de cult unde asiguram măsurile de ordine şi pe traseele de deplasare. Scopul nostru este acela de a preveni faptele antisociale şi nu acela de a sanctiona cetăţenii”, spune Alexandru Iacob.

Citeste si:  Vlad Voiculescu: "Bucureștiul NU se carantinează de Paști". Prefectul Capitalei: "Autorităţile sanitare pot doar să propună"

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Citeste articolul pe Adevarul