Abonare la google news

Poliția Bacău are conducere nouă, după crima din Onești. Comisarul șef Toader Buliga a preluat șefia

  • Până acum, Toader Buliga era director general adjunct al Direcției Generale Management Resurse Umane din M.A.I.
  • Adjunctul lui, pentru 3 luni, e comisarul Constantin Dragoș, care până acum conducea Poliția din Roman
  • Schimbările vin după crima de la Onești și negocierile eșuate ale oamenilor legii

Poliția Bacău are o conducere nouă, după crima de la Onești. Comisarul șef Toader Buliga a preluat șefia.

Cu data de 5 martie 2021, prin ordin al ministrului afacerilor interne, comisar șef de poliție Buliga Toader a fost împuternicit să exercite, pentru 3 luni, atribuțiile funcției de inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean Bacău”, anunță Centrul de Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR).

Citeste si:  Gheorghe Moroșan, criminalul de la Onești, a fost externat din spital și dus în arest

Comisarul șef de poliție Buliga Toader are peste 25 de ani de experiență în structurile Ministerului Afacerilor Interne, din anul 2009 exercitând atribuții manageriale în mai multe structuri, printre care, în perioada 2016 – 2018, la nivelul conducerii Inspectoratului de Poliție Județean Suceava.

În perioada 2018 – 2020 a ocupat funcții de conducere în cadrul Corpului de Control al ministrului, iar din luna august 2020 și până în prezent, a ocupat funcția de director general adjunct în cadrul Direcției Generale Management Resurse Umane din M.A.I.

Citeste si:  Soţia bărbatului din Oneşti, care a luat ostatici doi muncitori şi i-a ucis, reţinută

Cu aceeași dată, din dispoziția inspectorului general al Poliției Române, comisar șef de poliție Bălău Constantin Dragoș a fost împuternicit să exercite, pentru 3 luni, atribuțiile funcției de adjunct al inspectorului șef al Inspectoratului de Poliție Județean Bacău”, conform IGPR.

Comisarul șef de poliție Bălău Constantin Dragoș are peste 23 de ani de experiență în structurile Ministerului Afacerilor Interne, din anul 2005 fiind șef al Poliției Muncipiului Roman.

Citeste si:  Horoscop săptămânal 3 - 9 mai 2021: Pentru berbeci se anunţă o perioadă interesantă în ce priveşte dragostea

Schimbările vine după crima din Onești și eșecul forțelor de ordine în negocierile purtate cu Gheorghe Moroșan, bărbatul care a ucis doi muncitori.

Urmăriți Aleph News pe Facebook, Twitter, Youtube și Instagram!
Citeste articolul pe AlephNews