Abonare la google news

Poli Iași insistă ca suporterii să fie lăsați pe stadioanele din România. „Avem nevoie disperată!” | EXCLUSIV ProSport LIVE

Ciprian Paraschiv, președintele echipei Poli Iași, insistă ca suporterii să fie lăsați pe stadioanele din România și a explicat de ce își dorește acest lucru.

Oficialul echipei din Copou a explicat pentru ProSport LIVE de ce trebuie ca suporterii din România trebuie să fie lăsați să ocupe cel puțin 10% din capacitatea stadioanelor.

Mai mult, Ciprian Paraschiv recunoaște că banii pe care Poli Iași îi încasa din vânzarea biletelor erau utili pentru clubul din Copou, mai ales că la Iași există probleme financiare de o bună perioadă de timp.

Poli Iași insistă ca suporterii să fie lăsați pe stadioanele din România

„Iași își dorește suporterii la stadion. Ei ne dau forță să mergem mai departe. Pentru noi contau foarte mult și banii din bilete. Dacă UEFA a permis la meciurile internaționale ca 30% din stadion să fie ocupat, atunci cred că și noi ar trebui să fim mai curajoși. Aici nu ține de LPF, FRF sau de cluburi, ci de Ministerul Sănătății. Ei știu ce tulpină a apărut și ce virus este. Dacă nu vor 30%, atunci dă voie la 10 – 15%. Avem nevoie disperată de suporteri în tribună. 

Citeste si:  Moment șocant în direct la TV! Ciprian Marica a început să înjure înainte de Dinamo – FCSB: „Îmi cere ăsta de la Dinamo ghetele… în p***a mă-sii”

Poate odată cu acest EURO putem să demonstrăm că suporterii pot merge pe stadion. E vorba de o locație în aer liber, nu sunt meciuri sold-out, poate doar la derby-uri. Nu e o regulă. Media era de 3-4.000 de spectatori pe etapă și nu e o medie foarte mare care să ne sperie și să nu putem da drumul suporterilor pe stadioane”, a spus Ciprian Paraschiv pentru ProSport LIVE.

Citeste si:  Scandal între doi cunoscuți oameni de televiziune: ”CA-RAC-TER. Învață acest cuvânt! Ți-am constatat dorința disperată de a fi băgat în seamă cu orice preț”

Ciprian Paraschiv, despre amânarea meciului cu FC Viitorul

„Ei au propus orele 13 și 14, iar noi am vrut 20.30 sau 16.00 și s-a ajuns la un compromis. Am venit cu această propunere pentru că noi

Eu cred că se putea juca și arbitrul ar fi spus că se poate juca, dar dacă și Viitorul își dorea să joace. Nu a dat drumul la joc pentru că o echipă nu își dorea să joace. Au spus că nu aprind nocturna pentru că se vede mai rău, iar eu am venit cu un contra argument că eu seara aprind farurile atunci când e ceață. Lucrurile au trecut, meciul se va relua și noi o să încercăm să facem un meci bun și echipa cea mai bună să câștige.

Regulamentul este clar, dar ne deranjează pentru că una este să joci 25 de minute de la 0-0, pe terenul Viitorului, un club foarte bine ancorat, și alta să joci din minutul 0. Dacă regulamentul spune foarte clar, atunci nu ai ce să faci și trebuie să îl respecți”, a mai spus Ciprian Paraschiv pentru ProSport LIVE.

Citeste si:  Anchetă în cazul şoferului împuşcat mortal. Procurorii vor stabili dacă polițistii au procedat corect

Citeste articolul pe ProSport

 44 total views