Abonare la google news

Poli Iași este în colaps! „Aici este haos organizat. N-o să permit ca această echipă să retrogradeze” | EXCLUSIV ProSport LIVE

Ciprian Paraschiv, președintele celor de la Poli Iași, a fost invitatul emisiunii ProSport LIVE și a vorbit despre problemele pe care le-a traversat formația din Copou.

Andrei Cristea nu va mai antrena echipa CS Politehnica Iaşi, însă el va rămâne jucător în cadrul lotului, potrivit unei decizii a Consiliului Director al clubului, care a fost luată săptămâna trecută în prezenţa primarului Mihai Chirica.

În aceeaşi şedinţă s-a mai decis demiterea lui Anton Heleşteanu din funcţia de şef al departamentului de scouting al clubului, în timp ce preşedintele clubului Ciprian Paraschiv a fost sancţionat cu tăierea salariului cu 10 la sută timp de trei luni.

Citeste si:  Au reușit să păcălească restricțiile impuse! Un cuplu a organizat o nuntă cu 10.000 de invitați. Cum a fost posibil

Poli Iași este în colaps! „Aici este haos organizat. N-o să permit ca această echipă să retrogradeze”

„Iașiul este un oraș foarte frumos. Un must pentru cei care n-au văzut acest oraș. Am senzaia că s-a întors în timp Ion Luca Caragiale. Parcă suntem în Dale Carnavalului, avem și personaje. Avem și bibici, și mangafale și chiar și o Didină. În niciun caz nu sunt eu Didina. Nu mai contează cine ar fi.

Citeste si:  Cea mai nouă campanie de promovare Dior, inspirată din picturile lui Caravaggio. Ce mesaj transmite brandul de lux

Consider că e un sabotaj să scoți informați idin club, vizavi de salarii. Am senzația că aici este un haos organizat. O să mă bat ca această echipă să nu retrogradeze. Nu poți să te întâlnești la Palat fără președinte. Am înțeles că s-au întâlnit trubadurii iar la Palat. Mă voi bate ca Poli Iași să rămână în Liga 1. În vară am rămas fără jucători”, a recunoscut Ciprian Paraschiv.

Preşedintele clubului de fotbal Politehnica Iaşi, Ciprian Paraschiv, a anunţat, după ce a fost sancţionat cu reducerea salariului timp de trei luni, că a cerut intrarea sa în concediu fără plată până la finalul sezonului. Acesta a scris, pe Facebook, că este singurul angajat din clubul ieşean cu salarii restante încă de anul trecut şi a amintit că atunci când a venit la Iaşi, în februarie 2020, a renunţat la o funcţie importantă în Federaţia Română de Fotbal.

Citeste si:  VIDEO Cum s-au organizat bicicliștii în capitala Germaniei: Platforma FixMyBerlin indică pistele finalizate, în lucru și aflate în proiectare

Formaţia moldoveană ocupă locul 16, ultimul, în clasament, cu 16 puncte în 24 de meciuri.

Citeste articolul pe ProSport

 42 total views