Abonare la google news

„Poate îți fac o vizită și îți scot vaccinul pe ochi! Lepră împuțită!”. Raul Cătinaș, amenințări halucinante pe pagina de Facebook

Raul Cătinaș, cunoscutul luptător de kickboxing, a avut un dialog halucinant, pe pagina de Facebook, cu un internaut, la adresa căruia a lansat amenințări dure.

Anul trecut, Raul Cătinaș a semnat cu Glory, una dintre cele mai prestigioase promoții de kickboxing, la nivel mondial.

Acesta ar fi trebuit să debuteze, în Glory, pe data de 30 ianuarie, contra slovacului Martin Pacas, însă meciul a fost anulat, după ce Raul Cătinaș s-a infectat cu noul coronavirus.

Citeste si:  A fost prins șoferul de 21 de ani care e bănuit că a provocat accidentul din Giurgiu și apoi a fugit. Manevra sa ucigașă, soldată cu 2 morți și 6 răniți, surprinsă de o cameră de supraveghere (VIDEO)

Raul Cătinaș, amenințări halucinante pe pagina de Facebook

Cunoscutul luptător a postat, pe pagina personală de Facebook, un mesaj critic la adresa măsurilor luate de Guvern, în privința stopării răspândirii noului coronavirus, în România.

Unul dintre urmăritorii lui Cătinaș l-a ironizat pe acesta, în secțiune de comentarii, lucru care l-a înfuriat pe kickboxer.

Citeste si:  „Sunt vaccinat”. Premierul Ungariei, Viktor Orbán promovează vaccinul chinezesc Sinopharm

„Tu dă cu pumnul, nu pune întrebări, că nu e de tine”, a fost comentariul utilizatorului de Facebook, de la care a pornit întregul scandal.

Răspunsul lui Raul Cătinaș a fost unul dur, lansând amenințări la adresa internautului care l-a ironizat.

„Vezi că ești nesimțit și poate îți fac o vizită și îți scot vaccinul ăla din tine pe ochi afară. Dă-te în m**ții tăi de sclav și vezi cum vorbești cu mine că îți arăt eu ție pumni și minte! Intri pe pagina mea să mă jignești, lepră împuțită! Stai dracu în banca ta că nu ți-am avut treaba, nu mă provoca să ți-o am!”, a replicat Raul Cătinaș.

Citeste si:  Pădurea Amazoniană a pierdut 2 milioane de hectare de padure virgină doar în 2020. Care este situația din Europa?

După ce și-au aruncat mai multe cuvinte acide, dialogul dintre cei doi a fost șters.

Citeste articolul pe ProSport

 51 total views