28 septembrie 2:10 PM

Abonare la google news

PNL, amendat de Poliție pentru că la congresul cu 5.000 de oameni din week-end participanții nu au purtat mască. Printre cei fără mască s-au numărat președintele Iohannis, Cîțu și Orban

Comisarul-șef Bogdan Berechet, șeful Poliției Capitalei, a anunțat marți că polițiștii au amendat PNL pentru că la congresul din 25-26 septembrie de la Romexpo, organizat cu 5.000 de participanți, au fost încălcate regulile din pandemie.

Berechet a spus că amenda a fost dată pentru înghesuiala de la cabinele de vot, dar și pentru că mai mulți participanți nu au purtat mască.

Printre cei care nu au purtat mască la congres s-au numărat președintele Klaus Iohannis, premierul Florin Cîțu și fostul președinte PNL, Ludovic Orban.

G4Media.ro a scris în ziua congresului PNL că măsurile legale sunt încălcate constant la eveniment: mulți participanți nu purtau mască, distanțarea socială nu era respectată, controlul certificatului verde nu a existat. (Presedintele Klaus Iohannis sustine un discurs in timpul Congresului PNL, in cadrul caruia se alege noul presedinte al partidului, desfasurat la Romexpo din Bucuresti, sambata, 25 septembrie 2021 / Foto: Ilona Andrei / G4Media.ro)


Citeste articolul pe G4Media