Abonare la google news

Plecat cu scandal de la Dinamo, fotbalistul surprinde: „Sunt mulțumit de ce am trăit acolo, în acele 3-4 luni”

Plecat cu scandal de la Dinamo, un fotbalist surprinde! Fundașul dreapta venezuelean, Alexander Gonzalez, a revenit la sentimente mai bune față de fostul său club.

Plecat cu scandal de la Dinamo, fotbalistul surprinde: „Sunt mulțumit de ce am trăit acolo, în acele 3-4 luni”

Alexander David Gonzalez (28 de ani) a fost anunțat oficial transferat la Dinamo pe 1 septembrie 2020. Venea din postura de internațional venezuelean, cu meciuri multe în liga secundă spaniolă, la Huesca și Mirandes, dar și cu alte zeci de prezențe în campionatul Elveției, la Thun și Young Boys.

Dinamo avea mare nevoie de un fundaș dreapta, mai ales de calibrul său. A apucat să joace șapte meciuri pentru Dinamo, reușind un gol și o pasă de gol, fără a vedea vreun ban în cele patru luni sub conducerea patronilor spanioli. O evoluție solidă, cu buzunarele goale.

Citeste si:  China, acuzată de "acte de genocid" de Statele Unite. Mike Pompeo: "Sunt crime împotriva umanităţii"

A suportat situația cât de mult a putut, până la un moment dat, când a izbucnit. A ales să-și spună durerea pe rețelele de socializare, unde a criticat dur minciunile lui Pablo Cortacero.

Au început să îmi prezinte un proiect grandios, dar totul s-a dovedit a fi un fals. Erau numai minciuni. Ne-au dat niște mașini jenante. Promiteau în fiecare zi că le schimbă. Au trecut 3 luni, dar nimic. Ne-au promis că vom juca pe un stadion nou, că vom avea o bază de pregătire nouă.

Până atunci, urma să jucăm pe Arena Națională. Nu s-a întâmplat, dar s-a dovedit a fi o onoare să jucăm pe vechea arenă. Mare problemă este că de 4 luni nu am primit niciun salariu. Nu sunt doar eu în situația asta, ci și colegii mei, jucătorii, antrenorii, personalul din club, medicii, bucătarii, toți angajații. Situația lor nu e una tocmai bună, spunea Gonzalez.

Plecat cu scandal de la Dinamo, fotbalistul surprinde:

La o săptămână distanță, Alexander Gonzalez și-a reziliat contractul cu Dinamo, din cauza problemelor financiare. Nu a încasat niciun ban în cele patru luni de contract, așa că și-a câștigat ușor dreptul de a deveni jucător liber. La doar două zile după această reușită, a fost sunat de formația de ligă secundă din Spania, Malaga.

Citeste si:  Cu cine a apărut Roxana Ghiță după eliminarea de la Survivor. E un fost Faimos

A semnat fără să clipească, iar în următoarele trei luni a bifat 11 partide: nouă în campionat și două în Cupa Spaniei. În campionat, după 29 de etape, Malaga este pe locul 9, cu 40 de puncte, și șanse minime de promovare în La Liga.

Plecat cu scandal de la Dinamo, fotbalistul surprinde:

Întâmplarea din România, lecție de viață pentru Alexander Gonzalez

Citeste si:  Singurele trei proiecte de infrastructură din București sunt blocate

Fotbalistul sud-american a acordat un interviu presei din Spania, iar printre întrebările jurnaliștilor s-a strecurat și una legată de fostul său club, Dinamo București. Surprinzător, fotbalistul s-a ferit să mai folosească termeni duri și s-a limitat în a cataloga experiența din România ca fiind o lecție de viață.

Ei bine, a fost vorba despre cunoașterea unei țări, trăirea unei experiențe diferite. Din punct de vedere economic, nu a fost o plăcut. Au fost vremuri dificile și grele, dar avem de învățat mereu.

Este bine întotdeauna să văd partea pozitivă a lucrurilor, așa că sunt încântat că am cunoscut o altă țară. Este vorba despre o altă cultură, alte lucruri, dar adevărul este că sunt foarte mulțumit de ceea ce am trăit acolo, în acele 3-4 luni.

Citeste articolul pe PlaySport

 11 total views