duminică 26 septembrie 12:06 PM

Abonare la google news

Plecarea lui Ianis Hagi de la Rangers, inevitabilă! Anunțul făcut târziu, în noapte, de o fostă glorie a „Generației de Aur”


Ianis Hagi impresionează prin evoluțiile sale la Rangers, în startul noului sezon. Câteva dintre marile echipe ale Europei și-au manifestat interesul pentru internaționalul român. Astfel, plecarea lui Ianis Hagi de la Rangers este inevitabilă.


Plecarea lui Ianis Hagi de la Rangers este inevitabilă

Forma excelentă arătată de Ianis Hagi (22 de ani) în tricoul celor de la Rangers a atras atenția marilor echipe ale Europei. Ultima echipă care și-a manifestat interesul pentru internaționalul român este AS Roma. Cel care îl dorește pe Ianis la Roma este chiar antrenorul Jose Mourinho. ”Capitolinii” sunt dispuși să plătească pentru Ianis suma de 20 de milioane de euro.

Fostul mare internațional, Ilie Dumitrescu a comentat pe seama unui eventual transfer al lui Ianis Hagi la o echipă de top a Europei. Dumitrescu este convins că în curând, Ianis va face pasul într-un campionat puternic al Europei. Valoarea fotbalistului lui Rangers este incontestabilă, iar scoțienilor le va fi greu să-l mai țină la echipă, crede Ilie Dumitrescu.

El a intrat, a dat pasă de gol, azi a fost titular. Acolo e competiție în fiecare zi. E un lot numeros, valoros. Eu cred în Ianis, în progresul lui. Mai are mult de muncă, să îmbunătățească anumite zone. Să ajungi cu două zile înainte de joc, să intri și să faci diferența. Aș vrea să rămână să demonstreze la Glasgow și apoi va veni și următorul pas. El a avut cele mai bune cifre ca pasator. A și marcat. A intrat bine. Au fost și momente când a fost puternic mental, și-a acceptat și statutul de rezervă.

La un moment dat va deveni un lider incontestabil. Are o educație profesională care va ajuta. Sunt convins că Ianis, din informațiile pe care le am, și nu vorbesc să mă dau important în emisiune, nu sunt genul de persoană, este urmărit de cluburi importante, dar trebuie să stea la Glasgow să își facă treaba. Asta contează mult”, a declarat Ilie Dumitrescu la Digi Sport.

Ianis Hagi are un start de sezon excelent la Rangers

Ianis Hagi (22 de ani) a devenit sezonul trecut unul dintre cei mai importanți jucători de la Rangers. Și startul noului sezon este excelent pentru internaționalul român. După câteva meciuri foarte bune, Ianis a fost depistat pozitiv la testul de COVID-19. Fotbalistul a fost nevoit să lipsească două săptămâni de la echipă, timp în care s-a aflat în carantină.

Ianis a revenit pe teren pentru Rangers în meciul cu Livingston, din Cupa Scoției. La câteva minute după ce a fost introdus pe teren, internaționalul român a dat o pasă decisivă la primul gol al lui Rangers. Românul a fost lăudat pentru jocul său, mai ales că venea după o pauză de 14 zile.

După revenirea spectaculoasă la Rangers din meciul cu Livingston, Ianis Hagi a început ca titular partida din campionat contra celor de la Dundee FC. Inernaționalul român nu a reușit să influențeze soarta partidei și a fost schimbat de Steven Gerrard în minutul 73. Rangers a câștigat partida cu scorul de 1-0 și este lider în campionatul Scoției.

Playsport.ro