Abonare la google news

Pleacă Drăgușin de la Juventus în vara asta? Impresarul românului a dezvăluit care e situația sa la club

Situația lui Radu Drăgușin a fost lămurită chiar de impresarul fotbalistului de la Juventus. Ce se întâmplă cu fundașul central de 19 ani și unde o să se mute din această vară.

Ce se întâmplă cu Radu Drăgușin. Pleacă de la Juventus?

Fundașul Radu Drăgușin (19 de ani) este probabil jucătorul român cu cea mai spectaculoasă ascensiune din ultima perioadă. Drăgușin a fost promovat sezonul trecut la prima echipă a lui Juventus Torino. Românul nu a dezamăgit și a devenit unul dintre jucătorii de viitor ai echipei torineze. După ce și-a arătat atașamentul față de clubul torinez care i-a și oferit un nou contract, rămânerea acestuia la echipă a fost pusă sub semnul întrebării.

Potrivit tuttojuve.com, Sassuolo a stabilit cu Juventus termenii transferului lui Locatelli. Cu toate că s-a zvonit faptul că Radu Drăgușin ar putea fi parte din această mutare, se pare că echipa de pe „Alberto Braglia” vrea doar banii. Mai exact, Sassuolo nu-l dorește pe Radu Drăgușin.

Mai mult, impresarul lui Radu Drăgușin (Florin Manea) a declarat pentru aceeași publicație menționată faptul că nu a fost contactat de Juventus pentru transferul fotbalistului pe care îl reprezintă. Această lămurire a venit după ce s-a speculat faptul că fundașul de 19 și-ar fi dat acordul să plece de la echipa cu care și-a prelungit contractul în vară.

Nu a spus da nimănui. Jucătorul (Radu Drăgușin) mi-a confirmat cu puțin timp în urmă. Juve nu ne-a contactat niciodată pentru a vorbi despre o posibilă plecare. Dacă o va face, suntem gata să o discutăm și să evaluăm situația ”

În același timp, Radu Drădușin a postat mai multe poze de la antrenamentele celor de la Juventus. În descrierea acestora a scris de fiecare dată #finoallafine (#până la sfârșit), semn că nu are de gând să plece de la echipa la care se află din 2018.

Allegri l-a anunțat că urmează să se mute

Radu Drăgușin a fost deja inclus în lotul de la echipa mare, iar lucrurile par să meargă tot mai bine pentru el. Florin Manea a făcut câteva dezvăluiri după ce a vorbit cu fotbalistul pe care îl impresariază. Se pare că Drăgușin a avut o discuție cu Massimiliano Allegri, antrenorul echipei principale, și a primit o veste extrem de bună. Urmează să-și facă bagajele și să se mute.

A luat bacul cu nota 9.16, chiar bine, am vorbit cu el, face două antrenamente pe zi.

A zis ca a vorbit și Allegri cu el, i-a zis ca se va muta în vestiarul echipei mari. Acolo sunt două vestiare, ale tinerilor și ale echipei mari.

Face antrenamente grele, stă acolo la baza lor. E Juventus, e normal să fie greu”, a declarat impresarul său, Florin Manea.

Până acum, Radu Drăgușin a reușit să intre o singură dată pe teren pentru echipa principală, în sezonul trecut. În vestiarul echipei mari o să fie coleg cu Cristiano Ronaldo, Paulo Dybala, dar aproape și de noii campioni ai Europei: Bonucci și Chiesa.

Citește și declarațiile în ECLUSIVITATE pentru playsport.ro în care sunt dezvăluite secretele lui Radu Drăgușin, de la Juventus, scoase la iveală de omul care l-a descoperit: „Nu păstrez legătura în special cu anumiți jucători”

Citeste articolul pe PlaySport