marți 21 septembrie 5:00 PM

Abonare la google news

PlaySport LIVE, invitat Ionuț Rada. Ediție specială despre subiectele zilei în fotbalul românesc

Playsport LIVE revine marți, cu o nouă ediție explozivă. Sorin Chiriac și Cătălin Mureșanu sunt pregătiți să discute despre toate subiectele arzătoare din fotbalul românesc. Ce se întâmplă la Dinamo, vine Mircea Rednic peste capul lui Iuliu Mureșan? Reușește Craiova să își ia revanșa în fața Clujului, în Cupă? Mai ales după ce Dan Petrescu a anunțat că va trimite doar rezerve pe teren. Cum se va rezolva conflictul dintre Mutu și Sidibe, la Craiova lui Mititelu? Toate aceste subiecte și altele vor fi discutate cu Ionuț Rada, fostul fundaș de la Rapid sau CFR Cluj.


Ionuț Rada este invitatul special de la Playsport LIVE. Fostul fundaș va analiza ultimele evenimente din fotbalul românesc

Ionuț Rada este cunoscut pentru opiniile și analizele sale precise, așa că nu se putea găsi cineva mai potrivit pentru o discuție cu Sorin Chiriac și Cătălin Mureșanu. Niciun subiect nu va fi ratat, așa că iubitorii fotbalului au toate motivele să intre, la 18.00, pe Playsport.ro.

Playsport Live vine în fiecare săptămână, luni, marți și vineri, de la 18:00. Emisiunea poate fi vizionată pe site-ul www.playsport.ro, pe pagina de Facebook și pe canalul nostru de YouTube.


Playsport.ro


Stirile.eu