Abonare la google news

Plan Naţional de Redresare şi Rezilienţă. Nicuşor Dan: Sper ca Guvernul să înţeleagă necesitatea unei alocari substanţiale pentru Bucureşti

Plan Naţional de Redresare şi Rezilienţă. Nicuşor Dan a prezentat proiectele pe care Primăria Capitalei le-a depus către Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.

Plan Naţional de Redresare şi Rezilienţă. Nicuşor Dan: E o oportunitate extraordinară ca Bucureştiul să se dezvolte

„Proiectele pe care Primăria Capitalei le-a depus către Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă. Este vorba despre investiţii majore care nu au fost făcute în bucureşti în ultimii 30 de ani în domenii cheie adica trafic, protectia mediului, sanatate, termoficare, educatie si protectie socială. E o oportunitate extraordinară ca Bucureştiul să se dezvolte. Sper ca Guvernul să înţeleagă necesitatea unei alocari substanţiale pentru Bucureşti, pentru că Bucureştiul este parte importantă din dezvoltatea economică a României şi este nevoie să o stimulăm.

Citeste si:  Soluție pentru reducerea poluării în București

Primăria Capitalei a depus către Ministerul Fondurilor Europene proiecte care însumează 7 miliarde de euro.

Ne interesează foarte tare mobilitatea. trebuie să rezolvăm problema traficului. proiectul cel mai important este metroul de suprafaţă. ne dorim electrificarea transportului public din bucuresti. Avem un proiect consistent de piste pentru biciclişti.

Avem un set de proiecte pentru termoficare. ele insumeaza un miliard de euro. se refera la modernizarea, digitalizarea reţelei de termoficare. Avem un set de proiecte propuse pentru protecţia mediiului. Cel mai mare proiect vizează amenajarea multor spaţii verzi”, a declarat Nicuşor Dan.

Citeste si:  VIDEO Raed Arafat explică evacuarea spitalului Foișor: Unitățile de Primiri Urgențe din București sunt pline cu pacienți, unii intubați. Nu am vrut să-i punem pe colegii noștri să aleagă ce pacienți intră în UPU și cine rămâne în ambulanță. Am luat decizia de a salva vieți

Citeşte şi Aurelian Bădulescu îl acuză direct pe Nicuşor Dan că primeşte „foloase” de la McDonalds

 

Citeste articolul pe RomaniaTV