Abonare la google news

Pista Ianis Hagi, deschisă oficial de o forță a Europei

Ianis Hagi este curtat de mai multe echipe, însă o forță a Europei îl vrea urgent pe jucătorul celor de la Rangers. Gică Hagi a anunțat unde ar putea ajunge fiul său din această vară.

Ianis Hagi este iar dorit la o echipă mare din Europa

Ianis Hagi transfer RangersIanis Hagi ar putea juca la o altă echipă din vară

Ianis nu este cunoscut doar pentru că poartă „pe umeri” numele Hagi, ci și pentru că demonstrează pe zi ce trece că este un fotbalist tot mai valoros. Acest lucru n-a fost trecut cu vederea de presa din străinătate și nici de câteva cluburi mari din Europa.

Publicația estadiodeportivo.com vorbește despre faptul că Sevilla este iar interesată de Ianis Hagi. „Regele” cunoaște foarte bine situația și nu-l surprinde acest lucru. Cu toate acestea, data trecută Ianis a ales să meargă la Rangers.

Citeste si:  Jucătorii de la FC Botoșani, revoltați după remiza cu Universitatea Craiova: „Bălașa ne-a înjurat de morți, de familie, din primul minut!”

Nu cred că interesul celor de la Sevilla pentru Ianis este nou. Cred că s-a vorbit despre acest interes înainte de a fi transferat la Rangers.”

Fiul „Regelui” are o propunere mai tentantă

Pentru aceeași publicație, Gică Hagi a dezvăluit că o altă echipă este forte interesată de fiul său. Ianis ar putea merge din vară la o super putere din Europa.

Dar știu că Lazio este pe aceeași pistă. Așa că o să vedem ce o să se întâmple în vară cu Ianis”, a mai declarat Gică Hagi.

Ianis are un contract pe patru ani cu actuala echipă, Rangers. Până acum a trecut abia un an, așa că potrivit contractului el n-ar putea fi transferat prea curând.

Viitoarea destinație a lui Ianis Hagi. Cine e favorită pentru transfer

Citeste si:  Marco Şovar a cucerit medalia de aur în proba de sabie a CM de scrimă pentru juniori

Fotbalistul pentru care Rangers a dat 3,5 milioane de euro în vara anului trecut e monitorizat de mai multe echipe din Europa. Se scrie tot mai des despre interesul unor grupări de pe Bătrânul Continent pentru internaționalul român. După ce spaniolii de la Fichajes au dezvăluit că Sevilla este pe urmele lui Ianis Hagi și că se încearcă transferul acestuia, au apărut și reacțiile.

Rangers a plătit 3 milioane de lire sterline pentru Hagi, în vara trecută, și e puțin probabil să fie luată în calcul vânzarea sa, cu excepția cazului în care clubul chiar ar face un profit serios”, afirmă cei de la Glasgow Live.

Paddy Kenny crede că Ranger ar trebui să-l vândă pe Ianis fără să stea pe gânduri

Igli Tare, directorul sportiv al lazialilor îl apreciază foarte mult pe român și nu exclude posibilitatea de a înainta o ofertă în această vară. Jurnaliștii italieni pomeneau o sumă de transfer de aproximativ 12 milioane de lire sterline.

Citeste si:  Cea mai adâncă piscină din lume a fost deschisă în Polonia

La auzul acestei vești, fostul jucător al celor de la Rangers, Paddy Kenny a declarat că noua campioană a Scoției ar trebui să-l vândă fără a sta pe gânduri.

Privind din punct de vedere al business-ului, ar trebui luată în considerare oferta. Așa trebuie să te gândești când conduci o afacere. Sunt mulți bani, 12 milioane de lire sterline. S-ar putea să fie greu să refuzi, uitându-te la cifre.

Nu este întotdeauna un jucător de start. Dacă nu este 100% esențial pentru echipă, ar putea să-l lasă lase să plece, să ia banii și să-i reinvestească”, a declarat Paddy Kenny, pentru Football Insider.”

Citeste articolul pe PlaySport