Abonare la google news

Piers Morgan părăsește, după 6 ani, Good Morning Britain, după comentariile despre Meghan Markle. 41.000 de plângeri au ajuns la CNA-ul britanic

  • Celebrul moderator Piers Morgan pleacă de la emisiunea Good Morning Britain
  • Decizia, după comentariile referitoare la interviul lui Meghan Markle
  • Morgan a spus că nu crede niciun cuvânt al ducesei despre sănătatea mintală
  • 41.000 de plângeri au ajuns la CNA-ul britanic după emisiunea lui Morgan

Piers Morgan părăsește, după 6 ani, celebrul show Good Morning Britain, după comentariile pe care le-a făcut în cadrul emisiunii despre interviul pe care prințul Harry și Meghan Markle i l-au acordat lui Oprah Winfrey, un interviu despre viața în Casa Regală Britanică.

Citeste si:  Adio, dar rămâne cu tine: Fidesz nu părăsește partidului popularilor europeni

Ofcom, CNA-ul britanic, investighează declarațiile moderatorului, după ce a primit peste 41.000 de plângeri. În emisiunea de luni Good Morning Britain, Morgan a spus că „nu a crezut niciun cuvânt” pe care ducesa de Sussex l-a spus despre sănătatea ei mintală și despre faptul că a avut gânduri suicidare. „Faptul că a declanșat acest atac împotriva Familiei noastre Regale cred că este disprețuitor”, a spus celebrul moderator care o numește pe Meghan „Prințesa Pinocchio“.

Citeste si:  Vedeta care părăsește România din 2021. Decizia e fermă și radicală: ”O să fac un vlog să explic”

Meghan Markle a mărturisit că a avut gânduri suicidare din cauza presei, dar familia regală nu i-a permis să primească ajutor în acele momente dificile pentru sănătatea sa mintală. În interviul de două ore difuzat duminică noapte la postul american de televiziune CBS, soția prințului Harry spune că a fost victima unei campanii de denigrare, în fața căreia Casa Regală nu a protejat-o.

Citeste si:  Premieră: A început în Senatul SUA al doilea proces de impeachment al lui Trump, pentru prima dată după ce un președinte părăsește Casa Albă

Urmăriți Aleph News pe Facebook, Twitter, Youtube și Instagram!
Citeste articolul pe AlephNews

 47 total views