Abonare la google news

Piedone continuă campania de ajutorare a persoanelor nevoiașe care își vând marfa din propriile grădini (VIDEO)

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone continuă campania de ajutorare a persoanelor nevoiașe, care vor să vândă legume crescute în grădinile proprii, din fața casei, prin acordarea de tarabe gratuite, pentru a-și desfășura activitatea în condiții decente. Un astfel de exemplu găsiți în clipul video atașat acestui comunicat.

Am întâlnit o măicuța blândă, cu băsmăluța și șort înflorat, cusut grăbit, și veșminte cu iz de busuioc. Avea doua bagaje cu de-ale gurii, rezemate cât să nu încurce pe nimeni. O mânuță de ardei iuți înșirați câte doi – trei, pe o lădița căpătată și un sfert de punguță cu corcodușe acre și câteva căpățâni de usturoi nou… cateva legături de leuștean toropit de soare. Stătea blânda măicuța pe-o lădița și aștepta mușterii care să-i ia marfa de câțiva leuți…

Da… este una dintre acele femei hăituite ani în șir de polițistii locali “feroce”, amatori de amenzi hilare și imorale…

Dragilor, nu amendam bunici cu palmele tăbăcite de sapă și de brazde! Nu acești oameni sunt infractorii! Și… NU! NU-I trebuie Sectorului 5 palmares de amenzi pentru urzici, pătrunjel și corcodușe vândute de oameni oropsiți la răspântii de drumuri!!!

Pentru bunicii care muncesc ca sa trăiască, pentru bătrânii noștri cu palmele crăpate de sapă… punem tarabe! Și îi ajutăm sa-și vândă ce au prin grădini!

Gratuit, desigur!

PS: Dacă vedeți, cumva, bunici zarzavagii hăituiți în Sectorul nostru… dați-mi, va rog, de știre!

Așa să ne ajute Dumnezeu!

Cu drag, primarul Piedone!– precizat primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

Citeste articolul pe Stiripesurse