vineri 3 decembrie 11:17 AM

Abonare la google news

Petru Lăzărescu este noul director al Clubului Sportiv Timişul Şag


În urma unui concurs desfăşurat la sediul primăriei, Clubului Sportiv Timișul Şag are un nou director, în persoana lui Petru Lăzărescu.


 Absolvent al Universităţii din Brasov, Petru Lazarescu a mai activat în cadrul Clubului in perioada 1989-2000. Conducator al clubului, din postura de preşedinte /vicepresedinte, a participat la promovarea echipei de fotbal din categoria promotie în Campionatul Judeţan.

Bun cunoscător al fenomenului sportiv, fiind arbitru de fotbal, primarul Flavius Roşu anunnţă dezvolatrea clubului din Şag.

“Dând dovadă de-a lungul activităţii de pricepere în conducere şi organizare, ne punem speranţa în noua conducere a clubului, în reusita unui nou proiect sportiv pe care suntem decişi să îl derulm în următorii 3 ani. Vom investi în infrastructura sportivă, dezvoltând secțiile de copii – fotbal, handbal, șah, go, kaiac canoe, etc. Avem o tradiţie sportivă în Şag pe care suntem obligaţi să o ducem mai departe, în folosul tinerilor şi al întregii comunităţi”, a transmis primarul Flavius Roşu.

 

Debanat.ro