marți 19 octombrie 3:12 PM

Abonare la google news

Petrescu nu mai este Super Dan? Cifrele care-i amintesc de un top rușinos antrenorului celor de la CFR Cluj. A fost demis pentru mai puțin de atât

Înfrângerea cu Rapid prelungește perioada nesatisfăcătoare petru CFR Cluj. Dan Petrescu nu a reușit încă să aducă stabilitatea pe care o așteptau șefii campioanei, atunci când au decis să apeleze la el din nou.


Campioana nu mai are constanță în rezultate bune și venirea lui „SuperDan” n-a avut impact imediat. Au trecut opt partide din mandatul lui Petrescu, iar CFR Cluj are patru înfrângeri.

Echipa din Gruia a pierdut în toate competițiile. În Cupa România, Liga 1 și Conference League, iar „Bursucul” punctează deocamdată doar la recorduri negative.


Petrescu nu mai este Super Dan? Cifrele care-i amintesc de un top rușinos antrenorului celor de la CFR Cluj. Al treilea cel mai slab start de mandat

Cu doar trei victorii și un egal în primele opt partide din startul unui mandat, Dan Petrescu își plasează actuala serie în top trei al celor mai slabe debuturi avute ca antrenor.

Doar când a preluat Unirea Urziceni și Guizhou a avut rezultate mai slabe în primele opt jocuri. La Urziceni avea doar cinci puncte și două goluri marcate după primele opt partide.

La echipa chineză a avut cinci înfrângeri la început de mandat, dar Guizhou era ultima clasată, când a fost preluată de Petrescu. La Al-Nasr, Kuban (două mandate), Jiangsu, Dinamo Moscova sau Wisla Cracovia antrenorul a avut parte de starturi mult mai bune.

A doua cea mai slabă perioadă a lui Dan Petescu la CFR Cluj

Cu patru eșecuri în opt dispute, Dan Petrescu trăiește și a doua cea mai slabă perioadă la CFR Cluj. I-a mers mai rău doar la finalul celui de-al doilea mandat. Se întâmpla în noiembrie anul trecut, când a fost și demis după cinci înfrângeri în șase jocuri, desfășurate în Liga 1 și grupele Europa League.

În primul său mandat la echipa din Gruia a pierdut de patru ori în toate cele 37 de partide în care a stat pe bancă.

Susținere pe care n-a avut-o „afară”

În ciuda startului slab de mandat, Dan Petrescu se bucură de susținerea conducerii și a finanțatorului Varga. Șefii au discutat încă de la negocieri despre necesitatea de a împrospăta lotul și de un obiectiv privind cupele europene în sezonul viitor.

Țelul lui Dan Petrescu este de a forma o echipă cu care CFR Cluj să se întoarcă în grupele Europa League, în stagiunea următoare.

Astfel, antrenorul are parte de răbdarea pe care conducătorii din alte țări nu au avut-o cu el. La Kayserispor, ultima sa echipă pregătită în străinătate, a avut trei înfrângeri în opt partide și a fost demis. Și când antrena în Qatar a fost dat afarăde la Al-Arabi după doar trei eșecuri în 11 meciuri.

Prosport.ro


Stirile.eu