vineri 12 august 7:53 AM

Abonare la google news

Peste 200 de arome delicioase și un decor de basm la Candy Cat, casa dulciurilor din Iulius Town Timișoara


Un portal către lumea dulciurilor s-a deschis în Iulius Town Timișoara. Având un design inedit, desprins din lumea poveștilor, Candy Cat este locul unde culorile pare că prind viață, iar dulciurile sunt personajele principale. Peste 200 de sortimente de dulciuri îi așteaptă pe cei mici, dar și pe cei mari.


Jeleuri în formă de animăluțe sau obiecte, ciocolată, caramele, acadele, fructe învelite în ciocolată, diferite tipuri de gume de mestecat, drajeuri multicolore, dulciuri populare aduse din diferite țări de pe glob, marmeladă, sucuri sunt câteva dintre delicatesele pe care le găsiţi la Candy Cat. Dacă nu știţi ce să alegeţi din munții de dulciuri, puteţi lua câte puțin din fiecare, în paharele mix de jeleuri.

Și fanii dulciurilor acre au la dispoziție un caleidoscop de variante pe care le pueţi încerca. Suc Dr. Pepper, chipsuri Cheetos, bombonele Panna Fragola, sticks-uri Pocky și Pepero, biscuiți Hershey`s, jeleuri Sour Patch sunt câteva dintre produsele internaționale pe care curioșii le pot încerca acum la Candy Cat.

Dacă vreţi să organizeaţi o petrecere, cu siguranță aici găsţii dulciurile care se vor plia perfect pe tema evenimentului și care îi vor impresiona pe invitați: jeleuri multicolore sau negre pentru o petrecere inedită, acadele de dimensiuni foarte mari, care pot fi un decor ieșit din tipare, bezele și turtă dulce pentru o petrecere în aer liber, o multitudine de sortimente de ciocolată care pot fi servite la orice tip de eveniment.

 

Debanat.ro