17 mai 10:58 PM

Abonare la google news

Peste 1.800 de persoane s-au vaccinat în trei zile la Sala Polivalentă din Alexandria

Campania de vaccinare fără programare, organizată de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Teleorman, cu sprijinul Consiliului Judeţean Teleorman, a fost un real succes, spun autorităţile.

1860 de persoane, din mediul urban sau rural, cu vârsta peste 16 ani, care au dorit să se vaccineze, prezentând doar actul de identitate, fără programare, au reuşit să se vaccineze în vederea imunizării anti-Covid, cu vaccinul produs de compania BioNTech/Pfizer.

„Mulţumim organizatorilor, tuturor participanţilor, instituţiilor şi persoanelor implicate în desfăşurarea campaniei de vaccinare, cadrelor medicale, medicilor, asistenţilor medicali şi, nu în ultimul rând, voluntarilor şi presei care au susţinut Maratonul de vaccinare timp de trei zile, pe tot parcursul desfăşurării acestuia.

Vaccinarea rămâne soluţia sigură şi eficientă pentru învingerea pandemiei COVID-19”, transmit reprezentanţii Consiliului Judeţean Teleorman.

Citeşte şi:

Liviu Dragnea cere să fie eliberat din închisoare înainte de termen. Cum îi poate convinge fostul lider PSD pe judecători

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Citeste articolul pe Adevarul