2 iunie 12:24 PM

Abonare la google news

Pescar scalpat de un urs pe Insula Sahalin. Bărbatul a făcut pe „mortul”

Un urs brun a atacat un pescar pe Insula Sahalin. Animalul feroce l-a scalpat pe bărbat și și-a înfipt dinții în brațele și picioarele lui.

Pescarul a scăpat de ursul brun după ce s-a prefăcut „mort” și chiar a condus mașina până la spital, pentru a primi îngriji medicale, scrie presa rusă, citată de Daily Star.

În ciuda atacului feroce al animalului sălbatic, bărbatul se recuperează bine.

Potrivit jurnaliștilor locali, acesta pescuia ilegal somon pe Râul Lyutoga, undeva pe coasta estică a Insulei Sahalin, la nord de Japonia.

„S-a prefăcut că e mort și așa a scăpat…”

Ursul brun l-a lovit în cap pe bărbat, cauzându-i o stare de inconștiență, dar victima și-a revenit și a stat nemișcată, pentru a supraviețui atacului.

Un prieten al acestuia a povestit totul: „S-a prefăcut că este mort și ursul l-a lăsat în pace. A avut noroc că animalul nu l-a mușcat de gât”.

Pescarul grav rănit a avut puterea să conducă 6 km până la Spitalul din Aniva.

„În toată istoria atacurilor de urs, nu am avut o victimă care să vină singură la spital”, a declarat un medic.

Pescarul – al cărui nume nu a fost divulgat – a fost tratat de urgență și a primit un vaccin antirabic.

A promis că nu va mai pescui ilegal

Localnicii spun că bărbatul a încălcat legea și a pescuit ilegal somon. „Ursul a fost ca un inspector piscicol”, a declarat un bărbat din zonă.

Bărbatul a promis că nu va mai pescui niciodată acolo, după atacul devastator, din care de abia a scăpat cu viață.

Duminică, în SUA, un bărbat a fost atacat de un urs, după ce a găsit mai mulți pui de urs în garajul său, pe care tocmai îl închidea. Localnicul din Colorado a ajuns de urgență la spital și va supraviețui atacului violent.

Citeste articolul pe Gandul