17 martie 7:01 PM

Abonare la google news

„Perla” lui Gigi Becali începe să nu mai strălucească! Tot mai multe critici la adresa lui Octavian Popescu: „Nu se vedea nimic la el!”

Octavian Popescu este unul dintre cei mai talentați tineri fotbaliști români, însă, în ultima perioadă, jucătorul și-a atras critici, atât pentru comportamentul său, cât și pentru evoluțiile din teren. Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, atrage atenția asupra unui aspect care îl privește pe Octavian Popescu.

Octavian Popescu (18 ani) a fost transferat de FCSB, liber de contract, în vară, de la Universitatea Craiova.

Tânărul fotbalist s-a făcut rapid remarcat în tricoul lui FCSB și a devenit o prezență constantă în primul „11” al echipei bucureștene.

Octavian Popescu începe să nu mai strălucească

Dumitru Dragomir a punctat faptul că Octavian Popescu are sincope în evoluții, astfel că este circumspect în privința sumelor de transfer pe care se vehiculează că va pleca tânărul jucător de la FCSB.

„Dacă nu avem grijă de tineri şi nu ştim să le dozăm efortul şi cu medicamentaţia… Uite mă uit la Octavian Popescu, ăsta de la Steaua (n.r. FCSB). E un extraordinar de mare talent, extraordinar… Nu ştiu dacă va ajunge la sumele despre care se vorbeşte, pentru că are sincope în comportament. De exemplu, după trei jocuri foarte bune, au fost patru jocuri în anonimat, nu se vedea nimic la el. Deci e ceva… Ori colegii lui mai întârzie o fracţiune de secundă când să-i dea pasa ideală şi atunci dacă ai aşa ceva, e ca şi cum îi pui frână unui fotbalist… Eu am trăit între ei şi ştiu ce înseamnă asta.

Să avem grijă de aceşti tineri de 20 de ani pentru că la vârsta asta nu eşti copt, nu ai forţă în membrele inferioare”, a declarat Dumitru Dragomir, la Look Sport.

Căpitanul Stelei l-a făcut praf pe Octavian Popescu, după egalul cu FCSB 2

Valentin Bărbulescu a avut mai multe clinciuri cu Octavian Popescu, în timul meciului de sâmbătă dintre CSA Steaua și FCSB 2. Acesta a aruncat cuvinte dure la adresa tânărului jucător de la FCSB, pe care l-a acuzat de aroganță.

„Aceste figuri pe care le au fotbaliștii tineri, cum fac două-trei meciuri bune… noul nu știu cine. E o aroganță pe care nu o înțeleg, dar treaba lui. Am discutat cu el în privat, i-am spus: «băi, vedeți-vă de treaba voastră, de fotbal, cel mai important pentru voi este să creșteți bine. Nu au, m-a ciupit, m-a lovit». Nu prea l-am văzut, cred că n-are chef la Liga 3. Să stea acolo unde e locul lui sau unde cred ăștia că este locul lui”, a declarat Valentin Bărbulescu, după meci.

Citeste articolul pe ProSport