2 iunie 1:00 PM

Abonare la google news

Percheziții la Serviciul Rutier Botoșani. Ancheta DNA ar viza mai mulți polițiști

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) au descins miercuri dimineața la sediul Serviciului Rutier din cadrul IPJ Botoșani.

Potrivit unui comunicat al DNA, există suspiciuni cu privire la săvârșirea unor infracțiuni de corupție în perioada iunie-noiembrie 2020.

Potrivit instituției, ancheta este desfășurată de Serviciul Teritorial Suceava.

Au avut loc 20 de percheziții în județul Botoșani, una dintre ele fiind la sediul Serviciului Rutier, iar celelalte la domiciliile unor persoane fizice.

Mai mulți polițiști din Botoșani ar fi vizați de anchetă

Potrivit unor surse judiciare citate de agenția de presă MEDIAFAX, mai mulți polițiști din Botoșani ar fi vizați de această anchetă.

Cu toate acestea, reprezentanții DNA nu au oferit detalii cu privire la desfășurarea anchetei.

„Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Suceava efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, în perioada iunie – noiembrie 2020.

În cursul zilei de 02 iunie 2021, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 20 locații situate pe raza județului Botoșani, dintre care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Direcției Generale Anticorupție și Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei”, se arată în comunicatul DNA.

Citeste articolul pe Gandul